Patladı ayucukHakan ile Hilmicem'i elemiş
![]()
Survivor 2018 - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Ayucuk sürekli arka planda bir işler çeviriyor, şaşırtmadı bunlar![]()
Patladı ayucukHakan ile Hilmicem'i elemiş
![]()
Survivor 2018 - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Ayucuk sürekli arka planda bir işler çeviriyor, şaşırtmadı bunlar![]()
Yanlışlıkla gold bilginin twiti düştü önüme. Anıl elendi demiş. Artık onu görmüşken Diman'a da baktım. O da Anıl diyor. Çok yazık yani yazıklar olsun ne diyeyimPatladı ayucuk![]()
Olmadı bu şiirYanlışlıkla gold bilginin twiti düştü önüme. Anıl elendi demiş. Artık onu görmüşken Diman'a da baktım. O da Anıl diyor. Çok yazık yani yazıklar olsun ne diyeyim![]()
Yani şu Ayşe'nin ne özelliği var ki Anıl'ı eleyebiliyor akıl alır gibi değil. Survivor'da en son senelerde yarışmanın etkisi inanılmaz fazla ya. Şuraya geçen sene sonlara kalan diğer isimler de gelse Poyraz, Aleyna falan vardı sanırım. Sırf onlarla dolu olurdu kalan kişiler demek ki.
Melek teyzen duymasın.. 8 koldan yazmış konuya... Biri Atakan Ademe yumruk attı demiş, Biri Hikmet elenecek demiş, Biri Ayşe demiş.Ya bırak şu sayfaları heyecanı kaçıyor işin![]()
Oy atmayanı vuruyorlarYani şu Ayşe'nin ne özelliği var ki Anıl'ı eleyebiliyor akıl alır gibi değil. Survivor'da en son senelerde yarışmanın etkisi inanılmaz fazla ya. Şuraya geçen sene sonlara kalan diğer isimler de gelse Poyraz, Aleyna falan vardı sanırım. Sırf onlarla dolu olurdu kalan kişiler demek ki.

Melek teyzen duymasın.. 8 koldan yazmış konuya... Biri Atakan Ademe yumruk attı demiş, Biri Hikmet elenecek demiş, Biri Ayşe demiş.
Bende Twitter da Diman tt olmuş oradan spoiler yedim 👀
Farklı farklı uyduranlar vardır da en güvenilir yerlerin hepsi birden Anıl gitti diyorsa Anıl gitmiştir. Bir de daha yeni yazdı asıl bilgi sayfaları. Acun'un dediğine de uyuyor, yarım saat önce falan çekiyorlar işte konseyi.Melek teyzen duymasın.. 8 koldan yazmış konuya... Biri Atakan Ademe yumruk attı demiş, Biri Hikmet elenecek demiş, Biri Ayşe demiş.
Bende Twitter da Diman tt olmuş oradan spoiler yedim 👀
Hikmet'in gideceğini düşünüyorum. Ayşe'ye büyük destek verdiler fanları ama kim giderse gitsin sürpriz olmaz.Bu akşam kim gider haydi bakalım tarafsız yorum alayım..
Çünkü ben tahmin edemiyorum..
Ayşe ve Hikmet arasındayım.
@xemrexxx @Zeyno @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @dosimosi @Hazem @DR @Emre Ozansoy @Cervantes @Angelica @Sherlock
Ben sana Sizce kim elenir diye sormuştum halbuki sadece.Ama öyle dediler abi ben ne yapayım![]()
@xemrexxx Senin bu Batuş hep ağlıyor oyunlara çıkmıyorum diye ama oyun sayısında erkeklerde tepede ama en başarısız olarakda çakılmış dibe
------
Ben sana Sizce kim elenir diye sormuştum halbuki sadece.
Farklı farklı uyduranlar vardır da en güvenilir yerlerin hepsi birden Anıl gitti diyorsa Anıl gitmiştir. Bir de daha yeni yazdı asıl bilgi sayfaları. Acun'un dediğine de uyuyor, yarım saat önce falan çekiyorlar işte konseyi.
İnstagram da bir sayfa vardı o Hikmet elenecek diyor Ata benli Ayşe gidecek diyor bakalım ne olacak
------
Valla ben şu ana kadar Hikmet diyordum Ayşe elenecek diye düşünmeye başladım abi
Aaa uydurma be seçme hakkına laf ediyor çocuk 😱
@xemrexxx Senin bu Batuş hep ağlıyor oyunlara çıkmıyorum diye ama oyun sayısında erkeklerde tepede ama en başarısız olarakda çakılmış dibe
------
Ben sana Sizce kim elenir diye sormuştum halbuki sadece.

Maalesef doğru çıktıBen onada cevap verdim ya abi ya Hikmet ya Ayşe dedim ya
------
Umarım doğru çıkmaz Anıl hak ediyor bence kalmayı ya
------
@The_Erinch sana verdiğim cevap bu yukardaki sayfalar ile ilgili yazdığım yorumu Emreye demiştim abi sana değil
Maalesef doğru çıktı![]()
Kim gitti?
Rezillik.Tüh yaa
------
Anıl