TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Üzücü
Reactions: xemrexxx
Yani şu Ayşe'nin ne özelliği var ki Anıl'ı eleyebiliyor akıl alır gibi değil. Survivor'da en son senelerde yarışmanın etkisi inanılmaz fazla ya. Şuraya geçen sene sonlara kalan diğer isimler de gelse Poyraz, Aleyna falan vardı sanırım. Sırf onlarla dolu olurdu kalan kişiler demek ki.
Oy atmayanı vuruyorlar :Aimages - 2022-06-11T235021.500.jpeg

Melek teyzen duymasın.. 8 koldan yazmış konuya... Biri Atakan Ademe yumruk attı demiş, Biri Hikmet elenecek demiş, Biri Ayşe demiş.

Bende Twitter da Diman tt olmuş oradan spoiler yedim 👀
Farklı farklı uyduranlar vardır da en güvenilir yerlerin hepsi birden Anıl gitti diyorsa Anıl gitmiştir. Bir de daha yeni yazdı asıl bilgi sayfaları. Acun'un dediğine de uyuyor, yarım saat önce falan çekiyorlar işte konseyi.

@xemrexxx Senin bu Batuş hep ağlıyor oyunlara çıkmıyorum diye ama oyun sayısında erkeklerde tepede ama en başarısız olarakda çakılmış dibe
------

Ben sana Sizce kim elenir diye sormuştum halbuki sadece.

Ben onada cevap verdim ya abi ya Hikmet ya Ayşe dedim ya
------

Farklı farklı uyduranlar vardır da en güvenilir yerlerin hepsi birden Anıl gitti diyorsa Anıl gitmiştir. Bir de daha yeni yazdı asıl bilgi sayfaları. Acun'un dediğine de uyuyor, yarım saat önce falan çekiyorlar işte konseyi.

Umarım doğru çıkmaz Anıl hak ediyor bence kalmayı ya
------

İnstagram da bir sayfa vardı o Hikmet elenecek diyor Ata benli Ayşe gidecek diyor bakalım ne olacak :A
------

Valla ben şu ana kadar Hikmet diyordum Ayşe elenecek diye düşünmeye başladım abi

@The_Erinch sana verdiğim cevap bu yukardaki sayfalar ile ilgili yazdığım yorumu Emreye demiştim abi sana değil

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE

@xemrexxx Senin bu Batuş hep ağlıyor oyunlara çıkmıyorum diye ama oyun sayısında erkeklerde tepede ama en başarısız olarakda çakılmış dibe
------

Ben sana Sizce kim elenir diye sormuştum halbuki sadece.
Aaa uydurma be seçme hakkına laf ediyor çocuk 😱

Neyse batuş 3.devam ediyor en az yendiği Anıl da gidiyor bir teselli oldu bize :( ogesu yükselmiş ama yine sonuncu @MasacRE @BARON男爵 @Angelica @Cervantes @Maskeli Fedai IMG-20220612-WA0000.jpg

Acun da sebep göstermeye çalışıyor elenmesine ama ne dese boş yani olacak şey değil Anıl'ın şurada elenmesi. Gerçekten kafayı yemiş bu insanlar. Ayşe kim ya Survivor'ın gelmiş geçmiş en iyi yarışmacılarından birini eleyecek, büyük rezilliktir bu yaşanan...

Haketmeyen biri elendi...

Acunun bir cümlesi doğruydu, hiç gülmüyordu.

Gene fragman yok, sorsan 3 gün öndelerdir 🤷🤷