Yok onları izlemiyorumKanalda Maraton programı başladı . Bakıyor musun?
------
Twitter yanıltıcı olabiliyor sen yine de çok güvenme Twitter'aEvette Ayşe ile Nisanın kitlesi bir başka
------
Hastalıktan yanlış anlamışım
Yok onları izlemiyorumKanalda Maraton programı başladı . Bakıyor musun?
Twitter yanıltıcı olabiliyor sen yine de çok güvenme Twitter'aEvette Ayşe ile Nisanın kitlesi bir başka
------
Hastalıktan yanlış anlamışım
Dün zaten Nisa ünlüler takımında Ayşe'nin dedikodusunu yaparken Batu'yu da iyi fişeklemişti. Gazı alan Batu kardeşimiz de gerekeni yaptı helal olsun
@Maskeli Fedai nerede ayucuğunu elediğinizi duyup üstünüze gelsin birazLan bırak.Senin derinliğin parlakları görene kadar
Niye be eğlenceli . Murat Özarı: Erman Hoca. Furkan Dede Şansal .Yok onları izlemiyorum
Yok onları izlemiyorum
------
Twitter yanıltıcı olabiliyor sen yine de çok güvenme Twitter'aKitleye baksak dondurma reisin de elenmemesi lazımdı o zaman. Ha gerçi o elenmemişti çekilmişti unutmuşum bir an pardon
Ayıdan önce yılanı göndereceğiz gibi duruyor@Maskeli Fedai nerede ayucuğunu elediğinizi duyup üstünüze gelsin biraz
Yeter bu kadar SurvivorNiye be eğlenceli . Murat Özarı: Erman Hoca. Furkan Dede Şansal .
Kitleyi de twitter'dan instagram'dan görüyorsun sonuç olarak sokağa çıkıp tek tek kimi destekliyorsunuz diye soramayacağına göreTwiitere göre demedim ki genel olarak Ayşenin kitlesi iyi
Tespitlerin ustası, forumun hastayız.Çok doğru bir tespit dostum
Kitleyi de twitter'dan instagram'dan görüyorsun sonuç olarak sokağa çıkıp tek tek kimi destekliyorsunuz diye soramayacağına göre
Pardon abla unutmuşum o senin çok derin özel kaynaklarınıBenim cia olduğumu unutuyorsun herhalde bilirim ben @xemrexxx
Ayıdan önce yılanı göndereceğiz gibi duruyorSonra da ayıyı gönderip gönüllerin şampiyonuna vedaya hazırlanabiliriz yavaştan
Yeter bu kadar Survivor
Önde gidiyoruzBenim cia olduğumu unutuyorsun herhalde bilirim ben @xemrexxx
Bende şimdi gerekeni yapıyorum. @AngelicaDüşmanımızın düşmanı dostumuzdur diyerekten kullandık oyumuzu. Hayırlı uğurlu olsun@Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 117779
Halk yanımızdaDüşmanımızın düşmanı dostumuzdur diyerekten kullandık oyumuzu. Hayırlı uğurlu olsun@Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 117779
Biz de Evrim'in kitlesini arkamıza aldık. Evrimciler Evrim'in aksine sevmiyor Ayşe'yi. Halk gerçek dostluğun yanındaHalk yanımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?