TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• İlginç
Reactions: MasacRE
Reisimin samimi duygularıyla dalga geçme hadsiz..

Yeni fragman nerede cia sen ondan haber ver :A
Forumda tek cia var o da şu an marış ın sevgilisiyle Almanya tatilini takip ediyor :( bilgisiz kaldık
------

Ulan gören de Beko'yu winner sanacak. Dalgalı bir performansa sahip. :A @MasacRE Deli Hiko'yu kevgire çevirir.

@xemrexxx ona dur der. :A
Beko nun kendisi dalgalı ve kıvrımlı vücut hatlarına sahip ❤️:A
Hikmet atışta daha soğukkanlı ve iyi bence belli olmaz :A

• Güldürdün
Forumda tek cia var o da şu an marış ın sevgilisiyle Almanya tatilini takip ediyor :( bilgisiz kaldık
------

Beko nun kendisi dalgalı ve kıvrımlı vücut hatlarına sahip ❤️:A
Hikmet atışta daha soğukkanlı ve iyi bence belli olmaz :A
Sen son zamanlarda geçtin teyzeni yeni cia sensin artık :A
------

Ulan gören de Beko'yu winner sanacak. Dalgalı bir performansa sahip. :A @MasacRE Deli Hiko'yu kevgire çevirir.

@xemrexxx ona dur der. :A
Rahat ol şampiyon bireyselde herkesi yok edecek :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Takımlar karıştıktan sonra barış ve gökhan dan aldığı sayıları düşünce ogesunun %38 le oynamasına ne diyorsun :X

@MasacRE bu adama niye şampiyonum diyor IQ su 3 mü kütük dostumun :A

Seda ve Sema ablamın hakkına girilmiş istatistik kasıyor diye asıl istatistikçi ogesuymuş:( @Angelica @The_Erinch @Cervantes @BARON男爵 @Sherlock @12.Adam @Alos @Dost88

Reisim geçen gün durdurmuştu da dün şanssız günümüzdeydik :(
------

Zırvaladılar işte :A
------

Evrim 4 yılanı da postalayarak görevini tamamladı zaten artık elenebilir sıkıntı yok. Ayının işini Oge-Nisa ikilisi bitirecek...
------

Dün de Barış ile Gökhan'a karşı şov yapıp sembolü aldı zaten değil mi şampiyon :A Ogeday'ın bu süreçte performansının düşmesinin en büyük sebebi kişi sayısı fazlalığından dolayı birçok oyunda ilk oyunda dışarıda kalmaktı. Az kaldı zaten bekleyin. Bireysel başlayınca kaçacak delik arayacaksınız kendinize :A
Palmiye Ogesu'nun işini Badem bitirecek.. Ogesu şampiyonluğu unutsun..

Şu son iki gündür oynanan sistem çok kötüydü de şu anki halini beğendim ben. Sen nesini sevmedin ki?
aynı isimleri izlerken sıkıldım dün full bir tur batuhan-hikmet izledik o kadar saçmaydı ki bir de allstar gibi bir sezonda bireysel daha hakkaniyetli duruyor eskiden sembol oyunu vardı o çok iyiydi survivor boyunca herkese karşı yarışıyordun ve ödül olarak finali garantiliyordun ama acun daha çok oy ve para alsın diye o sistemi kaldırdı

• Beğendim