TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kütüklerin hası @MasacRE dostum ister de ben ogesunun rezil oluşunu paylaşmaz mıyım :A görüyorsunuz zayıf halkalar azalınca ya da hiç kalmayınca ogesu çöküyor günden güne şampiyon yerine şampuan olacak bu gidişle @Angelica nın marışı gibi :A @Maskeli Fedai @The_Erinch @BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @Alos @Sherlock @dosimosi @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 117722Ekli dosyayı görüntüle 117723
Mobilden mi yolladın kuz? :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Palmiye Ogesu'nun işini Badem bitirecek.. Ogesu şampiyonluğu unutsun..
Sen bu hızla dönmeye devam edersen Bademci de olursun yakında :A
------

aynı isimleri izlerken sıkıldım dün full bir tur batuhan-hikmet izledik o kadar saçmaydı ki bir de allstar gibi bir sezonda bireysel daha hakkaniyetli duruyor eskiden sembol oyunu vardı o çok iyiydi survivor boyunca herkese karşı yarışıyordun ve ödül olarak finali garantiliyordun ama acun daha çok oy ve para alsın diye o sistemi kaldırdı
Sembol iyi oluyordu bence de. Ama onun dışında bireysele geçilene kadar şu anki sistem iyi bence. 1-2 eleme daha olunca geçilir bireysele artık.
------

Kütüklerin hası @MasacRE dostum ister de ben ogesunun rezil oluşunu paylaşmaz mıyım :A görüyorsunuz zayıf halkalar azalınca ya da hiç kalmayınca ogesu çöküyor günden güne şampiyon yerine şampuan olacak bu gidişle @Angelica nın marışı gibi :A @Maskeli Fedai @The_Erinch @BARON男爵 @Cervantes @12.Adam @Alos @Sherlock @dosimosi @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 117722Ekli dosyayı görüntüle 117723
Fetöcüler hazırlamış bu tabloyu...

Sen bu hızla dönmeye devam edersen Bademci de olursun yakında :A
------

Sembol iyi oluyordu bence de. Ama onun dışında bireysele geçilene kadar şu anki sistem iyi bence. 1-2 eleme daha olunca geçilir bireysele artık.
------

Fetöcüler hazırlamış bu tabloyu...
Gerçekler bunlar :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam

Takımlar karışınca düşmüş mü Atakan falan benmi yanlış görüyorum emre :A

Ayşeyle Evrimi yanlış montajlamışlar. Yazık montajçılar yetiştiremiyor Acun hırsı yüzünden. :A