Kudurdun yine
Kudurdun yine
İkisini de yerizOgesu bir Berkan ve hikmetle yarışsın o zaman Görücez % yi![]()
Ay neyse sen de Nisa gibi ağlaİkisini de yerizBir tek Anıl korkutuyor beni. Bir de Badem son zamanlarda kudurdu. Ona bir dur demek lazım
![]()
Reisimin samimi duygularıyla dalga geçme hadsiz..Ay neyse sen de Nisa gibi ağla
Ayrıca ayucuk bireysele kalırsa son hamle olarak badem ya da ogesuyu sakatlayıp gider bence
Forumda tek cia var o da şu an marış ın sevgilisiyle Almanya tatilini takip ediyorReisimin samimi duygularıyla dalga geçme hadsiz..
Yeni fragman nerede cia sen ondan haber ver![]()
Beko nun kendisi dalgalı ve kıvrımlı vücut hatlarına sahip ❤️
Sen son zamanlarda geçtin teyzeni yeni cia sensin artıkForumda tek cia var o da şu an marış ın sevgilisiyle Almanya tatilini takip ediyorbilgisiz kaldık
------
Beko nun kendisi dalgalı ve kıvrımlı vücut hatlarına sahip ❤️
Hikmet atışta daha soğukkanlı ve iyi bence belli olmaz![]()
Rahat ol şampiyon bireyselde herkesi yok edecek
Resmen marış elenmedi çekildi diyenlere benzedin ogesu konusundaSen son zamanlarda geçtin teyzeni yeni cia sensin artık
------
Rahat ol şampiyon bireyselde herkesi yok edecek![]()
Marış loser bir yarışmacıydı, Ogeday ise şampiyonResmen marış elenmedi çekildi diyenlere benzedin ogesu konusunda![]()
Fragman yok hala çılgın teoriler dönüyor kırmızı takım kazanırken Nagi Queen macunu dövüp oyunu iptal ettirmiş tekrar çekiliyor diyeMarış loser bir yarışmacıydı, Ogeday ise şampiyon![]()
Hahahah yok artıkFragman yok hala çılgın teoriler dönüyor kırmızı takım kazanırken Nagi Queen macunu dövüp oyunu iptal ettirmiş tekrar çekiliyor diye![]()
Ne var çocum gelin getirdi bize![]()
Cia gelmişken bir ona soralım olayları drone falan gönderip kontrol ettirirHahahah yok artıkZor yetiştiriyorlar işte başka sebep aramaya gerek yok
![]()
Cia gelmişken bir ona soralım olayları drone falan gönderip kontrol ettirir![]()
Onu biz de okuduk gerçek mi senin istihbarat var mı diyoruz 😂😂Bugün okudum twiiterde Nagihan yüzünden oyun değişmiş ya ondan fragman gelmedi diuorlar![]()
Onu biz de okuduk gerçek mi senin istihbarat var mı diyoruz 😂😂
Takımlar karıştıktan sonra barış ve gökhan dan aldığı sayıları düşünce ogesunun %38 le oynamasına ne diyorsun
@MasacRE bu adama niye şampiyonum diyor IQ su 3 mü kütük dostumun
Seda ve Sema ablamın hakkına girilmiş istatistik kasıyor diye asıl istatistikçi ogesuymuş@Angelica @The_Erinch @Cervantes @BARON男爵 @Sherlock @12.Adam @Alos @Dost88
Palmiye Ogesu'nun işini Badem bitirecek.. Ogesu şampiyonluğu unutsun..Reisim geçen gün durdurmuştu da dün şanssız günümüzdeydik
------
Zırvaladılar işte
------
Evrim 4 yılanı da postalayarak görevini tamamladı zaten artık elenebilir sıkıntı yok. Ayının işini Oge-Nisa ikilisi bitirecek...
------
Dün de Barış ile Gökhan'a karşı şov yapıp sembolü aldı zaten değil mi şampiyonOgeday'ın bu süreçte performansının düşmesinin en büyük sebebi kişi sayısı fazlalığından dolayı birçok oyunda ilk oyunda dışarıda kalmaktı. Az kaldı zaten bekleyin. Bireysel başlayınca kaçacak delik arayacaksınız kendinize
![]()
@MasacRE yine böyle oldu sayende helal turboşcuPalmiye Ogesu'nun işini Badem bitirecek.. Ogesu şampiyonluğu unutsun..

aynı isimleri izlerken sıkıldım dün full bir tur batuhan-hikmet izledik o kadar saçmaydı ki bir de allstar gibi bir sezonda bireysel daha hakkaniyetli duruyor eskiden sembol oyunu vardı o çok iyiydi survivor boyunca herkese karşı yarışıyordun ve ödül olarak finali garantiliyordun ama acun daha çok oy ve para alsın diye o sistemi kaldırdıŞu son iki gündür oynanan sistem çok kötüydü de şu anki halini beğendim ben. Sen nesini sevmedin ki?