TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Merve yoksa mavi takımı tutacağım demiştim ama Egoday, Hikmet ve Berkan üçlüsü Seda, Sude ve Yağmuru unutturdu resmen. Atakanı ayrı yutuyorum bana göre onlar gibi değil.

Tekrar kırmızı takım forever. :A

Merve yoksa mavi takımı tutacağım demiştim ama Egoday, Hikmet ve Berkan üçlüsü Seda, Sude ve Yağmuru unutturdu resmen. Atakanı ayrı yutuyorum bana göre onlar gibi değil.

Tekrar kırmızı takım forever. :A
Yasak Elma gibi olmuş senşn durumlar hızla değişiyor :F

• Güldürdün
Reactions: DR
acunun öz oğlu haksız olduğu için konusu konseyde açılmıyor bakalım nereye kadar adem korunacak

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
Ayy ölmüşler gibi söz edip durmayın be hayattalar çok şükür sadece yarışma bitti onlar için, hayat devam ediyor Rabbim Merve ye de şifa verecek inşallah :bilmem:

Zevkle..
------

Hatlar karıştı..
------

Prensesime bütün ekonomiler feda olsun.. @MasacRE @Sherlock
------

Oha bunu yeni gördüm.. Leş..

2 dakika bakayım dedim Adem Su ağlıyordu Ogeday karşısında… @Maskeli Fedai @MasacRE

acunun öz oğlu haksız olduğu için konusu konseyde açılmıyor bakalım nereye kadar adem korunacak

Nerdeydin gezdinmi ne yaptn :A

Yoo hiç bir zaman mavi takımı tutmadım ki. Bazı oyunları mavi takım kazansın istedim sadece Perviz yazılmasın diye. :A

Bu Batuhan'a da uyuz oluyorum elense keşke :A

benim eski kadroyla yazdığım diziye ne eleştiri yazdığınızı o zaman daha ingiltereye gitmemişti
Queen'im Nagi ile görüştüm bu görüntüdeki gibi :A gerekli konuları ilettim kendisine :X @MasacRE @12.Adam @The_Erinch FSKsMrjWYAEI_m7.jpeg

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU