Abla gerçekler acıdır ne yapalım bu sezon da Ogeday ademi eze eze yeniyor
İstediği kadar yensin ogeday şampiyon olamıcak görürsün
Abla gerçekler acıdır ne yapalım bu sezon da Ogeday ademi eze eze yeniyor
sorun yok abla biliyorum işiniz zor zayıf kötü bir yarışmacıyı desteklemek zor bir şeyİstediği kadar yensin ogeday şampiyon olamıcak görürsün![]()
O yüzden demedim Barış zayıf değildi o ayrı konu karakter bakımından dedim görürsün Ogeday olmayacaksorun yok abla biliyorum işiniz zor zayıf kötü bir yarışmacıyı desteklemek zor bir şey
Yasak Elma gibi olmuş senşn durumlar hızla değişiyorMerve yoksa mavi takımı tutacağım demiştim ama Egoday, Hikmet ve Berkan üçlüsü Seda, Sude ve Yağmuru unutturdu resmen. Atakanı ayrı yutuyorum bana göre onlar gibi değil.
Tekrar kırmızı takım forever.![]()
@Emre Ozansoy benden eski kadroyu istiyor ben normalde öyle versiyona geçmezdim kur farkı sterlinle uğraşamadım
Eve gidiyom şimdi yarın özeti izleyip yazıcamBende bu emre nerde diyordum gözlerim seni aradı![]()
Eve gidiyom şimdi yarın özeti izleyip yazıcam![]()
Yoo hiç bir zaman mavi takımı tutmadım ki. Bazı oyunları mavi takım kazansın istedim sadece Perviz yazılmasın diye.Yasak Elma gibi olmuş senşn durumlar hızla değişiyor![]()
benim eski kadroyla yazdığım diziye ne eleştiri yazdığınızı o zaman daha ingiltereye gitmemiştiYoo hiç bir zaman mavi takımı tutmadım ki. Bazı oyunları mavi takım kazansın istedim sadece Perviz yazılmasın diye.![]()
Ayy ölmüşler gibi söz edip durmayın be hayattalar çok şükür sadece yarışma bitti onlar için, hayat devam ediyor Rabbim Merve ye de şifa verecek inşallah![]()
2 dakika bakayım dedim Adem Su ağlıyordu Ogeday karşısında… @Maskeli Fedai @MasacRE
acunun öz oğlu haksız olduğu için konusu konseyde açılmıyor bakalım nereye kadar adem korunacak
Nerdeydin gezdinmi ne yaptn![]()
Yoo hiç bir zaman mavi takımı tutmadım ki. Bazı oyunları mavi takım kazansın istedim sadece Perviz yazılmasın diye.![]()
Bu Batuhan'a da uyuz oluyorum elense keşke![]()
Queen'im Nagi ile görüştüm bu görüntüdeki gibibenim eski kadroyla yazdığım diziye ne eleştiri yazdığınızı o zaman daha ingiltereye gitmemişti
Şampiyonum geliyor onu izliyorum, sus.Queen'im Nagi ile görüştüm bu görüntüdeki gibigerekli konuları ilettim kendisine
@MasacRE @12.Adam @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 117252
17.mi geliyorŞampiyonum geliyor onu izliyorum, sus.![]()