Merve nin sakatlığının nereden bilsin sallamış bence
Merve nin sakatlığının nereden bilsin sallamış bence
Merve nin sakatlığının nereden bilsin sallamış bence![]()
Sivil hayattaki mesleği güç üzerine olduğu için bir zahmet yensin de göstersin kendini. Fanlık ile alakalı bir şey yok, ilahi adalet tecelli etti.![]()
İkiniz artık hikmeti destekliyormuşsunuz iyice rezil oldunuzAma doğru çıktı demi![]()
İkiniz artık hikmeti destekliyormuşsunuz iyice rezil oldunuz
Zevkle..@Maskeli Fedai boşver Sudeyi elimizde bunlar var istanbulda gidip bir halı saha maçı yap@MasacRE @Angelica @Sherlock @serhatt
![]()
🎀 on Instagram: "Aleyy 😂 @aleynakalayciogluu @aycanyanac"
142 likes, 2 comments - aleynakalayciogluu_fs on May 1, 2022: "Aleyy 😂 @aleynakalayciogluu @aycanyanac".www.instagram.com
Hatlar karıştı..Aaaaa kütük dostum bana abla diyor 😱 @Sherlock
Prensesime bütün ekonomiler feda olsun.. @MasacRE @Sherlock
Oha bunu yeni gördüm.. Leş..@Maskeli Fedai topaç gibi bir şey zaten, ne kadar göndermeye çalışsak da her seferinde bir şekilde geri dönüyor@Sherlock
Hikmet istediği gibi oyundan gidiyor, oynamıyor ama karşı takıma hiç bir avantaj sağlanmıyor. Barış oynamak istemeyince gönüllüler itiraz etmemişti mi?
neden ademi yenmiş Şampiyon olmuş oyunlarda üstünlük kurmuş Ogedayın nasıl bir kuyruk acısı olabilir kiBunu Ogedaya demen lazım bence
Bu sezonda çoğunlukla yenildi Ogeday o yüzden ayrıca tartışmada Ademi kışkırttı Ogedayneden ademi yenmiş Şampiyon olmuş oyunlarda üstünlük kurmuş Ogedayın nasıl bir kuyruk acısı olabilir ki
Abla gerçekler acıdır ne yapalım bu sezon da Ogeday ademi eze eze yeniyorBu sezonda çoğunlukla yenildi Ogeday o yüzden