TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sağlıktan başka hiçbir şey önemli değil ama böyle olmamalı, böyle bitmemeliydi Merve'm. Aynı haftada Survivor iki kaliteli insanı kaybetti. :(
Ayy ölmüşler gibi söz edip durmayın be hayattalar çok şükür sadece yarışma bitti onlar için, hayat devam ediyor Rabbim Merve ye de şifa verecek inşallah :bilmem:

Ayy ölmüşler gibi söz edip durmayın be hayattalar çok şükür sadece yarışma bitti onlar için, hayat devam ediyor Rabbim Merve ye de şifa verecek inşallah :bilmem:
Elbette sadece yarışma hayatı bitti Merve için ama oradaki bağrışı çok üzücüydü, dayanamadım... :( Umarım en kısa zamanda iyileşir.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Merve sakatlanınca böğürerek sevinenler şampiyonluğa veda etti yine.. Ekli dosyayı görüntüle 117237Ekli dosyayı görüntüle 117238

Hiç mi vicdanınız yok be
------

En azından mücadele etti

Reytingi olsa 1 ay tutardı macun elif gibi harcadı Perviz de

Barışta mücadele etti potalarda sürgün adasında stresle mücadele etmişti en azından evinde yemek yediği adama onu demicekti perviz

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Güç oyununda hikmeti bile yenen adamın mücadelesine de laf etmezsin be fanlık gözünü kör etmiş yazık:)))
Sivil hayattaki mesleği güç üzerine olduğu için bir zahmet yensin de göstersin kendini. Fanlık ile alakalı bir şey yok, ilahi adalet tecelli etti. :)

Desteklediğim 2 yarışmacı da gitti bugün, ikisine de geçmiş olsun. :(

Merve bu sene efsaneydi, 55 bandındaydı performansı. Perviz iyi başladı sonra düştü o da 45 bandındaydı.

Perviz zaten konuşmayarak elenecekti ama Merve finale kalabilirdi. Sağlık olsun. En azından her hafta performansım ile geri dönüyorum diyip, acitasyon yaparak halkın gözünü boyayan bireyler olmadılar.

• Olmamış
Reactions: Angelica
Desteklediğim 2 yarışmacı da gitti bugün, ikisine de geçmiş olsun. :(

Merve bu sene efsaneydi, 55 bandındaydı performansı. Perviz iyi başladı sonra düştü o da 45 bandındaydı.

Perviz zaten konuşmayarak elenecekti ama Merve finale kalabilirdi. Sağlık olsun. En azından her hafta performansım ile geri dönüyorum diyip, acitasyon yaparak halkın gözünü boyayan bireyler olmadılar.

Hiç bir yarışmacı öyle değildi

Hiç mi vicdanınız yok be
------

Barışta mücadele etti potalarda sürgün adasında stresle mücadele etmişti en azından evinde yemek yediği adama onu demicekti perviz

Sivil hayattaki mesleği güç üzerine olduğu için bir zahmet yensin de göstersin kendini. Fanlık ile alakalı bir şey yok, ilahi adalet tecelli etti. :)
Sizin için girdim potalara dedi sizin marış yalan mı söyledi :A kabul ediyorsunuz yani :A

Atakanla ademin de işi güç üzerine şaöpiyonadaölat yenemedi utan iftiracı adaş

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU