The_Erinch
Favori Üye
Sakatlığı çok ağırdı evet. Yarım kalan bir hikaye vardı, biraz vefa borcu olarak çağrıldı bence. Yarıştığı sene 2 araba almıştı. Takımına da tek başına kazandırmıştı herkese 1er araba.Senin Hikmet çok iddialı olamayacak gibi gözüktü bana. Çok da ağır sakatlık yaşamış sanırım. Tam toparlayamadıysa kendini burada işi zor.
Yarım kalmış ama gittiği yere kadar da çok iyi gitmiş. %70 üstünde bir galibiyet yüzdesi vardı diye görmüştüm. Baya fark atmış herkese o zaman. Buraya tam sağlıklı gelse bile öyle bir şey yapamazdı tabii ama en iddialı yarışmacıların arasında olması için sağlığının toparlanmış olması lazım. Sakatlık videosuna da bakarım arada.Sakatlığı çok ağırdı evet. Yarım kalan bir hikaye vardı, biraz vefa borcu olarak çağrıldı bence. Yarıştığı sene 2 araba almıştı. Takımına da tek başına kazandırmıştı herkese 1er araba.
Kavgacı biri ama. Onunda potansiyeli çok yüksek
Bu da videosu
Şampiyonumuzu benim diğer şampiyon yendiYine ne varsa şampiyonda var be kardeşim
Atakan'ı o sene ben de destekliyordum çünkü gönüllüler çok sevimsizdi Damla hariçŞampiyonumuzu benim diğer şampiyon yendi
Adam fırtınaydı. Göze geldi. O sene Yunanlılar ile karma yapıldı sonra. Nagihan'ın erkek versiyonu aslındaYine ne varsa şampiyonda var be kardeşim
------
Yarım kalmış ama gittiği yere kadar da çok iyi gitmiş. %70 üstünde bir galibiyet yüzdesi vardı diye görmüştüm. Baya fark atmış herkese o zaman. Buraya tam sağlıklı gelse bile öyle bir şey yapamazdı tabii ama en iddialı yarışmacıların arasında olması için sağlığının toparlanmış olması lazım. Sakatlık videosuna da bakarım arada.
İlk kez desteklediğim bir isim kazanmıştı onunlaAtakan da şampiyon tabiiAma bu ikilinin kapışması çok keyifli olur. Merakla bekliyoruz sonraki karşılaşmalarını
------
Atakan'ı o sene ben de destekliyordum çünkü gönüllüler çok sevimsizdi Damla hariçBurada da nötr olduklarımdan şu anda bir antipatim yok ona karşı
Ogeday'ın olduğu seneki ünlüler takımı da çok gıcıktı gerçektenİlk kez desteklediğim bir isim kazanmıştı onunlabende yeri ayrıdır
Ogeday'ı da ünlilerdeki isimlere gıcıktım diye desteklemiştim
İkiside ben TR'de iken şampiyon olmuştu
Geçen sene desteklediğim isim şampiyon olmuştu yine. Ender rastlanan bir durum benim içinOgeday'ın olduğu seneki ünlüler takımı da çok gıcıktı gerçekten
------
Daha en baştan ne kadar çok sakatlık oldu ya.
Geçen seneden niye bir Batuhan geldi ya. Önceki senenin ekibi komple burada maşallahGeçen sene desteklediğim isim şampiyon olmuştu yine. Ender rastlanan bir durum benim durum
Havasını alıp gitsin ne diyelimGeçen seneden niye bir Batuhan geldi ya. Önceki senenin ekibi komple burada maşallah
Ben daha çok kişinin gelmesini beklerdim zatenHavasını alıp gitsin ne diyelimama aldı bu oyunu.
Daha öncede 2 sene üst üste gelen olmuştu. Adem öyleydi sanki
Oo Şerlok beyciğim gelmiş
Evet öyle olmuştuBen daha çok kişinin gelmesini beklerdim zatenBatuhan finalist de değildi galiba. Poyraz ile İsmail final yapmıştı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?