TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Senin Hikmet çok iddialı olamayacak gibi gözüktü bana. Çok da ağır sakatlık yaşamış sanırım. Tam toparlayamadıysa kendini burada işi zor.
Sakatlığı çok ağırdı evet. Yarım kalan bir hikaye vardı, biraz vefa borcu olarak çağrıldı bence. Yarıştığı sene 2 araba almıştı. Takımına da tek başına kazandırmıştı herkese 1er araba.
Kavgacı biri ama. Onunda potansiyeli çok yüksek :A
Bu da videosu

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Yine ne varsa şampiyonda var be kardeşim :A
------

Sakatlığı çok ağırdı evet. Yarım kalan bir hikaye vardı, biraz vefa borcu olarak çağrıldı bence. Yarıştığı sene 2 araba almıştı. Takımına da tek başına kazandırmıştı herkese 1er araba.
Kavgacı biri ama. Onunda potansiyeli çok yüksek :A
Bu da videosu

Yarım kalmış ama gittiği yere kadar da çok iyi gitmiş. %70 üstünde bir galibiyet yüzdesi vardı diye görmüştüm. Baya fark atmış herkese o zaman. Buraya tam sağlıklı gelse bile öyle bir şey yapamazdı tabii ama en iddialı yarışmacıların arasında olması için sağlığının toparlanmış olması lazım. Sakatlık videosuna da bakarım arada.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Atakan da şampiyon tabii :A Ama bu ikilinin kapışması çok keyifli olur. Merakla bekliyoruz sonraki karşılaşmalarını :A
------

Şampiyonumuzu benim diğer şampiyon yendi :A
Atakan'ı o sene ben de destekliyordum çünkü gönüllüler çok sevimsizdi Damla hariç :A Burada da nötr olduklarımdan şu anda bir antipatim yok ona karşı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yine ne varsa şampiyonda var be kardeşim :A
------

Yarım kalmış ama gittiği yere kadar da çok iyi gitmiş. %70 üstünde bir galibiyet yüzdesi vardı diye görmüştüm. Baya fark atmış herkese o zaman. Buraya tam sağlıklı gelse bile öyle bir şey yapamazdı tabii ama en iddialı yarışmacıların arasında olması için sağlığının toparlanmış olması lazım. Sakatlık videosuna da bakarım arada.
Adam fırtınaydı. Göze geldi. O sene Yunanlılar ile karma yapıldı sonra. Nagihan'ın erkek versiyonu aslında :A
Mağdura yatan biri onla hep uğraşırdı ve maalesef şampiyon oldu o kişi :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yavaş kalabilir dedim ama Atakan ve Mert iyi çalışmış.

Batuhan anca instagrama video atsın 🤭🤭

Oo Gökhan da çok kötü. Kızları piste alalım biz tekrar :A

Atakan da şampiyon tabii :A Ama bu ikilinin kapışması çok keyifli olur. Merakla bekliyoruz sonraki karşılaşmalarını :A
------

Atakan'ı o sene ben de destekliyordum çünkü gönüllüler çok sevimsizdi Damla hariç :A Burada da nötr olduklarımdan şu anda bir antipatim yok ona karşı :A
İlk kez desteklediğim bir isim kazanmıştı onunla :A bende yeri ayrıdır :A
Ogeday'ı da ünlilerdeki isimlere gıcıktım diye desteklemiştim :A
İkiside ben TR'de iken şampiyon olmuştu :A

• Güldürdün
İlk kez desteklediğim bir isim kazanmıştı onunla :A bende yeri ayrıdır :A
Ogeday'ı da ünlilerdeki isimlere gıcıktım diye desteklemiştim :A
İkiside ben TR'de iken şampiyon olmuştu :A
Ogeday'ın olduğu seneki ünlüler takımı da çok gıcıktı gerçekten :A
------

Daha en baştan ne kadar çok sakatlık oldu ya.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Havasını alıp gitsin ne diyelim :A ama aldı bu oyunu.
Daha öncede 2 sene üst üste gelen olmuştu. Adem öyleydi sanki :A
Ben daha çok kişinin gelmesini beklerdim zaten :A Batuhan finalist de değildi galiba. Poyraz ile İsmail final yapmıştı değil mi?

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben daha çok kişinin gelmesini beklerdim zaten :A Batuhan finalist de değildi galiba. Poyraz ile İsmail final yapmıştı değil mi?
Evet öyle olmuştu :A Batuhan en çok ses getiren oldu ama ondandır :A elenince çok gündem oldu hep. Reyting için getirildi yani. 2020 tayfası da bundan dolayı getirildi yoksa hiç biri öyle harika performanslı kişiler değiller :A

• Güldürdün