TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@MasacRE Utkucum kimin yanındasın bakalım
Tabii ki gönüllüler abi :A Başta Nisa ve Ogeday olmak üzere sevdiğim isimler hep orada. Yasin, Evrim ve Berna'yı da bir an önce şutlarsak 10 numara 5 yıldız takım olacağız :A @Dosi
------

Nisa'dan dolayı öyle oldu sjsjjsjjsjs
Yoksa yarışmayı Ogeday kazanırsada üzülmem :A
Barış ve Nisa harici herkes kabul :A
Bu sene de seninle çok karşı karşıya geleceğiz anlaşıldı :A

Gizem oyun aldı 🤷
------

Tabii ki gönüllüler abi :A Başta Nisa ve Ogeday olmak üzere sevdiğim isimler hep orada. Yasin, Evrim ve Berna'yı da bir an önce şutlarsak 10 numara 5 yıldız takım olacağız :A @Dosi
------

Gökhan, Berna, Evrim, Ogeday takip edeceklerim var orada ama Avatar Atakan ve Elif ana favorilerim 😍

------

Yok ya, bugüne özel bakıyorum. Diğer günler aktifsem TW den skor bakarak eşlik ederim arada :A

Oo Sude de baya iyiymiş ha. Tanımadığım bir yarışmacıydı ama beklediğimden iyi görünüyor. Merve'ye atış bile göstermedi.
------

Gizem oyun aldı 🤷
------

Gökhan, Berna, Evrim, Ogeday takip edeceklerim var orada ama Avatar Atakan ve Elif ana favorilerim 😍
Gönüllülerde sevmediğim üç isim var. Sen onların ikisini seviyorsun tebrik ediyorum seni abi :A
Yok ya, bugüne özel bakıyorum. Diğer günler aktifsem TW den skor bakarak eşlik ederim arada :A
Ben izledikçe seni etiket ederim bol bol. Getirtirim buraya seni :A

Helal be Sude :A
------

Berna ve Evrimi çene ve kaos için seviyorum 🤭🤭
Kaos severlerin karşı tarafta olması güzel bir şey tabii :A Sizde de manyak bol ama, orası da çok karışır :A
------

Birsen daha Nihat Doğan ile mi acaba :A
Yalnız zamanında da iyiydi. Sessiz biriydi. Yaşı 41 ama maşallah çok iyi performans.

Evrim bu sene daha iyi ama hız olarak. Değişmiş :A
Nagihan özüne dönünce atış bile göstermedi ama :A Yine çok kilolu gelmiş bu arada. Survivor'a geliyorsun insan ona göre bir kilo ayarı çeker kendine ya :A

2 ay önce rahmetli olan 20 yıllık komşu teyzemiz o.. pu Nagihan diyerek izlerdi, bugün o geldi aklıma izlerken :(