- Reaksiyon puanı
- 31,799
- Puanı
- 1,059
AMAN bana bir şeyler oluyor...
AMAN bana bir şeyler oluyor...
Bundan sonra yengenizdirSulanma Nisa reisime
Hikmet'lerin olduğu rezil Survivor'ı izleyip de gelmiş geçmiş en büyük kadrolu Survivor'u izlememen peki...Aynen,En Survivor benim tabikiHikmet'in olduğu sezon hiç biriniz yoktunuz
Bu arada Parviz çok güçlü biri. Gönüllüler Nisa ile, ünlülerde onunla güçlenecek gibi.
Ayşın umarım iyidir. Değilsede ilk giden olur. Ünlüler zarara uğramaz
Yarışmada en fazla 10 kişi kalsın bakarız durumaHikmet'lerin olduğu rezil Survivor'ı izleyip de gelmiş geçmiş en büyük kadrolu Survivor'u izlememen peki...
Erkeklerimiz iyi ya. Kızlar konusunda zayıfız. Nisa oraya destek olur ama o bile kapatamaz aradaki farkı
Kurgu mu diyorsun sen Survivor 'a 😱Yarışmada en fazla 10 kişi kalsın bakarız durumaşuan formalite icabı gelip, bir süre sonra 'sakat' olayı denilip ayrılacak isimler var çünkü
10 kişi kalınca değil birleşmeden sonra başla bariYarışmada en fazla 10 kişi kalsın bakarız durumaşuan formalite icabı gelip, bir süre sonra 'sakat' olayı denilip ayrılacak isimler var çünkü
2006 yılından bu yana her sene takip eden biri olarak cevap vereyim : EvetKurgu mu diyorsun sen Survivor 'a 😱
Hiç oynamadan sakatlık ayağına ayrılanları ne çabuk unuttun10 kişi kalınca değil birleşmeden sonra başla bari
Kaldıkları her hafta para alıyorlar ya, keyfi olarak ayrılacaklarını zannetmem yarışmadan
Merve Büyüksaraç sen misin doğruyu söyle ?2006 yılından bu yana her sene takip eden biri olarak cevap vereyim : Evet
Yok unutmadım da onların belli bir sebebi vardır bizim bilmediğimiz2006 yılından bu yana her sene takip eden biri olarak cevap vereyim : Evet
------
Hiç oynamadan sakatlık ayağına ayrılanları ne çabuk unuttunve apar topar gidenlerde
Anlaşmaları belli bir haftaya kadar demek ki
İlk bölüm heyecanla izlendi ve sosyal medyada gündem oldu. Reklam için yarar oldu tabikiYok unutmadım da onların belli bir sebebi vardır bizim bilmediğimiz
Mesela iki sene önce Uğur'un daha görünmeden ayrılmasının kime ne faydası olacak. Belli ki bir anlaşmazlık oldu da sakatlık deyip gönderdiler
Ne heyecanı olacak adam yarışmada görülmedi bileİlk bölüm heyecanla izlendi ve sosyal medyada gündem oldu. Reklam için yarar oldu tabiki
Kalp attım çünkü Dosicim burada gene 🤗Aynen,En Survivor benim tabikiHikmet'in olduğu sezon hiç biriniz yoktunuz
Bu arada Parviz çok güçlü biri. Gönüllüler Nisa ile, ünlülerde onunla güçlenecek gibi.
Ayşın umarım iyidir. Değilsede ilk giden olur. Ünlüler zarara uğramaz
Neden bu kadar erken? 😱
Geçen gün 20.45'e doğru başlamıştı sanki?20:30 oldu saat.
Vurduğu yerden ses geliyor.Yürü beeeee2006 yılından bu yana her sene takip eden biri olarak cevap vereyim : Evet
------
Hiç oynamadan sakatlık ayağına ayrılanları ne çabuk unuttunve apar topar gidenlerde
Anlaşmaları belli bir haftaya kadar demek ki
Yorum olarak eksik kalmam zatenKalp attım çünkü Dosicim burada gene 🤗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?