TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hikmet'lerin olduğu rezil Survivor'ı izleyip de gelmiş geçmiş en büyük kadrolu Survivor'u izlememen peki...

Erkeklerimiz iyi ya. Kızlar konusunda zayıfız. Nisa oraya destek olur ama o bile kapatamaz aradaki farkı

Reactions: Dosi
Hikmet'lerin olduğu rezil Survivor'ı izleyip de gelmiş geçmiş en büyük kadrolu Survivor'u izlememen peki...

Erkeklerimiz iyi ya. Kızlar konusunda zayıfız. Nisa oraya destek olur ama o bile kapatamaz aradaki farkı
Yarışmada en fazla 10 kişi kalsın bakarız duruma
şuan formalite icabı gelip, bir süre sonra 'sakat' olayı denilip ayrılacak isimler var çünkü

Yarışmada en fazla 10 kişi kalsın bakarız duruma
şuan formalite icabı gelip, bir süre sonra 'sakat' olayı denilip ayrılacak isimler var çünkü
10 kişi kalınca değil birleşmeden sonra başla bari

Kaldıkları her hafta para alıyorlar ya, keyfi olarak ayrılacaklarını zannetmem yarışmadan

Kurgu mu diyorsun sen Survivor 'a 😱
2006 yılından bu yana her sene takip eden biri olarak cevap vereyim : Evet

------

10 kişi kalınca değil birleşmeden sonra başla bari

Kaldıkları her hafta para alıyorlar ya, keyfi olarak ayrılacaklarını zannetmem yarışmadan
Hiç oynamadan sakatlık ayağına ayrılanları ne çabuk unuttun
ve apar topar gidenlerde

Anlaşmaları belli bir haftaya kadar demek ki

Yok unutmadım da onların belli bir sebebi vardır bizim bilmediğimiz

Mesela iki sene önce Uğur'un daha görünmeden ayrılmasının kime ne faydası olacak. Belli ki bir anlaşmazlık oldu da sakatlık deyip gönderdiler

Reactions: 12.Adam and Dosi
İlk bölüm heyecanla izlendi ve sosyal medyada gündem oldu. Reklam için yarar oldu tabiki

Reactions: 12.Adam and MasacRE
İlk bölüm heyecanla izlendi ve sosyal medyada gündem oldu. Reklam için yarar oldu tabiki
Ne heyecanı olacak adam yarışmada görülmedi bile

Bir de buradakiler daha önceden yarışıp başarılı olmuş isimler. Yine sonuna kadar gitmek isterler diye düşünüyorum

Kalp attım çünkü Dosicim burada gene 🤗

Vurduğu yerden ses geliyor.Yürü beeeee

Kalp attım çünkü Dosicim burada gene 🤗
Yorum olarak eksik kalmam zaten
TW de her yerde Survivor var. Kritik zamanlarda fikirlerim ile burda olurum.
Bu arada Nisa'nın kıyafet seçimi güzel olmamış
@MasacRE şort olarak koyu renkler iyidir
gerçi Ogeday ile uyum yapmaya çalışmış gibi