Neden soğudunSoğudum kendisinden
Maşallah Survivor'a gidip kilo alan tek insan dondurma reisAdam o kadar sakattı, tedavi gördü. İlaçlar vs. verdiler, ondandır.
Neden soğudunSoğudum kendisinden
Maşallah Survivor'a gidip kilo alan tek insan dondurma reisAdam o kadar sakattı, tedavi gördü. İlaçlar vs. verdiler, ondandır.
İşte yaşadığı talihsizlikler...Maşallah Survivor'a gidip kilo alan tek insan dondurma reis
YouTube da canlı yayında şehitlere uygunsuz bir cümle sarfetmişti.Neden soğudun
Maşallah Survivor'a gidip kilo alan tek insan dondurma reis
Batuhan'ı göndereceğiz inşallah.Yeni hedefi kim olacak bakalım loserın
Sude oyun alabilen bir kız aslında performansı yüksek onu o Yağmur cadısına olan yakınlığı mahfettii şimdi de zor toparlarYeni hedefi kim olacak bakalım loserın
https://twitter.com/x/status/1517258860708483072
Neyse sude ve parviz ilk yazıldıkları potada gider gibi bakalım kırmızı takım barış ve gökhan varken sude yazmaya cesaret edebilecek miparviz in işi daha kolay anti Hikmet 3 kırmızı takım üyesi maviye geçti, zaten Evrim de yazılıyor anca 3.dokunulmazlığı kaybederlerse adı çıkarama merve ile Gökhan A belli olmaz sude diyebilirler ilk haftadan @MasacRE @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno
Batuhanın işi zor... Mağdurluk ve Yalnızlıktan yürüyecek.Yeni hedefi kim olacak bakalım loserın
https://twitter.com/x/status/1517258860708483072
Neyse sude ve parviz ilk yazıldıkları potada gider gibi bakalım kırmızı takım barış ve gökhan varken sude yazmaya cesaret edebilecek miparviz in işi daha kolay anti Hikmet 3 kırmızı takım üyesi maviye geçti, zaten Evrim de yazılıyor anca 3.dokunulmazlığı kaybederlerse adı çıkarama merve ile Gökhan A belli olmaz sude diyebilirler ilk haftadan @MasacRE @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno
Zor o iş batuşun sms i ilk 10 da dır gökhan, Barış ve adem batuşla elemeye çıkmayı göze almalı onun içinBatuhan'ı göndereceğiz inşallah.
Evrim karşı takıma geçmedi diye Seda bir tık yıkıldıBatuhanın işi zor... Mağdurluk ve Yalnızlıktan yürüyecek.
Anılda performansını devam ettirebilirse sıyrılanilir.
Kırmızıda ilk aday Gökhan olabilir ama Merve, Adem ve Barışı işler.. Ki Ayşede Gökhanı yazmaz. Sude de mecbur Ayşenin yanında kalır.
Neyse beni artık maviler ilgilendiriyor sadece Seda ve Hikmet üzerinde yoksay butonum açık 🤭🤭🤭
@Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @xemrexxx @MasacRE @12.Adam @BARON男爵
Mert olayı daha çok yok etti benceSude oyun alabilen bir kız aslında performansı yüksek onu o Yağmur cadısına olan yakınlığı mahfettii şimdi de zor toparlar
Barış ve Adem göze alabilebilir belkide Gökhanın işi bir kaç tık zor 😉Zor o iş batuşun sms i ilk 10 da dır gökhan, Barış ve adem batuşla elemeye çıkmayı göze almalı onun için
------
Evrim karlı takıma geçmedi diye Seda bir tık yıkıldı
Batuş ve Ayşe anılla birlik olur bence zamanla mecburen
Evet bak o da var tabi 😉Mert olayı daha çok yok etti bence
3 saat geriden geliyor
Görürsün nasıl yendiğini.3 saat geriden geliyor
Ne hainliğimi gördün? 😱Sen bensin kardeşim.. Beni geçtin hainlik konusunda@MasacRE
Daha üç gün öncesine Ogeday profiliyle geziyordun..Ne hainliğimi gördün? 😱
Hesabını birileri ele geçirmiş ondan haberim yok benim.Daha üç gün öncesine Ogeday profiliyle geziyordun..
Yardır kütük... @MasacREDaha üç gün öncesine Ogeday profiliyle geziyordun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?