TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Tam istediğim gibi olmasada desteklediğim isim ile sempati duyduklarımın fazla olduğu takım mavi oldu.

Mavi takımı destekleyeceğim.
Desteklediğim isim Atakan.
Sempati duyduklarım Ogeday, Nisa, Nagihan, Evrim, Parviz.

Batuhan üzüldüm tek kaldı gerçekten. Merveye gün doğdu bence bu işte en çok sevinen Mervedir.

Haydi bakalım hayırlısı artık 😁😁

@MasacRE @12.Adam @xemrexxx @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy

Shipimi artık daha çok göreceğiz demek. :Z #GökBar

FO9k8biWUAI7XNm
İki tane loser. Yeni kadrolarla patates ederiz ünlüleri. Çok fazla kalmaz takımlar bu şekilde :A @xemrexxx

Tam istediğim gibi olmasada desteklediğim isim ile sempati duyduklarımın fazla olduğu takım mavi oldu.

Batuhan üzüldüm tek kaldı gerçekten. Merveye gün doğdu bence bu işte en çok sevinen Mervedir.

Kırmızı takım güzel oldu... Sema da gideydi iyiydi, Seda gibi Sude'yi bozabilir. :A

Anıl ve Ayşe kırmızı koloniyle ortak hareket etmez, sema nın da adaletine güveniyorum. Sema desteklemezse adem zaten zayıf halkalara oy kullanır :)

Hoşgeldin takımımıza abi :A

Atakan benim de ünlülerden en sevdiğim isimdi diyebilirim. Ogeday ile Nisa'nın hemen arkasına yazarım Atakan'ı da sevme sıralamasında. Nagihan konusunda ayrılıyoruz ama sempati falan duymuyorum nefret ediyorum direkt. Fakat performans konusunda çok büyük katkı vereceği kesin takıma. O bakımdan iyi bir takviye :A

Batuhan dediğin gibi tek kaldı ama oradan bir hikaye yaratabilir kendine Batuhan.

Anıl ve Ayşe kırmızı koloniyle ortak hareket etmez, sema nın da adaletine güveniyorum. Sema desteklemezse adem zaten zayıf halkalara oy kullanır :)
Artık ne halleri varsa görsünler 😁😁😁😁

Merve Barış Adem gitsin dedim, benim açımdan sıkıntı yok.
Batuhanı sevemiyordum ama tek kaldığı için üzüldüm.
Birtek Sema ve Gökhanında Mavi de kalmasını isterdim ama her istediğimizde olmuyor işte 😄😄😄

Takalım Mavi Bandanamızı 😂😂😂

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
------

Hoşgeldin takımımıza abi :A

Atakan benim de ünlülerden en sevdiğim isimdi diyebilirim. Ogeday ile Nisa'nın hemen arkasına yazarım Atakan'ı da sevme sıralamasında. Nagihan konusunda ayrılıyoruz ama sempati falan duymuyorum nefret ediyorum direkt. Fakat performans konusunda çok büyük katkı vereceği kesin takıma. O bakımdan iyi bir takviye :A

Batuhan dediğin gibi tek kaldı ama oradan bir hikaye yaratabilir kendine Batuhan.
Hikaye yaratma onun işi zaten 😁😁😁
Daha şimdiden başlamış gördüğün üzere 🤭🤭
Nagihanı dobra ve performans olduğu için sempati duyuyorum çünkü kaos 😄😄😄

Nisayıda 3 yılandan dolayı sevmeye başladım.

Ogedayıda Atakan ile muhabbetlerinden dolayı 🤭🤭
O zaman Maviler Holeyyy 💙💙💙

Artık ne halleri varsa görsünler 😁😁😁😁

Merve Barış Adem gitsin dedim, benim açımdan sıkıntı yok.
Batuhanı sevemiyordum ama tek kaldığı için üzüldüm.
Birtek Sema ve Gökhanında Mavi de kalmasını isterdim ama her istediğimizde olmuyor işte 😄😄😄

Takalım Mavi Bandanamızı 😂😂😂

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Neyse Nagi vs. Seda, Nagi vs. Hikmet i izlerken kaos ve Çitkefliğe doyacağım :A çok üstlerine giderlerse Nagi Queen finali garantiler :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch

Ben Batunun o atmasyon halini röportajlarda şahlanmansını falan seviyorum (Bazen bu halleri gıcık oluyor o ayrı tabi :A ) Ayşe yi seviyorum, Gökhan ı seviyorum, diğer taraftan Parviz hariç senin dediklerini zaten seviyordum laa ben aslında önceden gönüllüleri tutuyomuşum ya farketmeden :A Ama ben yine son iki üç sezondaki gibi takım karışıklığında yaptığım gibi bireysel tutacağım artık iki sevdiğim yarışmacı yarışırken hangisi sempatik gelirse o an gözüme onu desteklerim kafa zehir :Z

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Totomun queeni bu. :F
Ahhaahaahhahahaha
Berkan bekliyordum Anıl gitti :A Atakan gönüllülere gelsin şimdi :A

YEHUUU Atakan gönüllülerde :Z @xemrexxx
Müneccim misin lan sen :A
Kaşınırsa kaşırım. :A
Tımarcı :A
Atakan hariç Ogeday- Nisa ya okeyim.

• Güldürdün
Reactions: serhatt and MasacRE