Zaten dediğin 2 ismi sevdiğimi biliyordun kendi kayıplarım onlar oldu... Terazide ağırlık Mavide.... Artık Seda ve Hikmetide yok saycam napam..Ben Batunun o atmasyon halini röportajlarda şahlanmansını falan seviyorum (Bazen bu halleri gıcık oluyor o ayrı tabi) Ayşe yi seviyorum, Gökhan ı seviyorum, diğer taraftan Parviz hariç senin dediklerini zaten seviyordum laa ben aslında önceden gönüllüleri tutuyomuşum ya farketmeden
Ama ben yine son iki üç sezondaki gibi takım karışıklığında yaptığım gibi bireysel tutacağım artık iki sevdiğim yarışmacı yarışırken hangisi sempatik gelirse o an gözüme onu desteklerim kafa zehir
![]()
Atakan'ı sevmiyor musunAhhaahaahhahahaha
Müneccim misin lan sen
Tımarcı
Atakan hariç Ogeday- Nisa ya okeyim.
Tam tersi olacak.
Maviyi seviyorum demedin miTam tersi olacak.![]()
Soğudum kendisindenAtakan'ı sevmiyor musun![]()
Adam o kadar sakattı, tedavi gördü. İlaçlar vs. verdiler, ondandır.Bir de Sercan'a laf ederdiniz. Asıl göbek reis kimmiş belli oldu![]()
O ecünnüyü bu oğlanlar gebertir inş.Macun abim işini bilir o öyle ölçmüş
------
@serhatt nisa nın yerinde olmak için o üçlüde herkesi öldürür![]()
Ay ne maviyi sevmesi, mavilerde sevdiğim bir Allah'ın kulu yok. 😱 #GökMerBarAnMaviyi seviyorum demedin mi![]()
@The_Erinch e cevap vermiştim ben niye atladın melunAy ne maviyi sevmesi, mavilerde sevdiğim bir Allah'ın kulu yok. 😱 #GökMerBarAn![]()
Her zaman ki gibi boş yapmış.Ablam halkın sesi oldu yinekudurun @serhatt @MasacRE @EmRe Ozansoyüç benzemezi
![]()
@The_Erinch @Forumdash @BARON男爵 @Alos @Angelica @Sherlock @Maskeli Fedai @dosimosi
Mesajı kimin yazdığına bakmıyor musun be? 😱@The_Erinch e cevap vermiştim ben niye atladın melun![]()
Maviyi seviyorum demedin mi![]()
RezaletAy sus bir macun squid game e bağladı![]()
Valla Gökhan + Barış a pek güvenmeyin derim ama = Merve yi bilememBu ikili = Merve > tüm yarışmacılar.
![]()
Hikmet var
Aynen öyle tımar ederim çok güzel.Ahhaahaahhahahaha
Müneccim misin lan sen
Tımarcı
Atakan hariç Ogeday- Nisa ya okeyim.
Takım değişikliği yükseltecek üçünün de performansını.Valla Gökhan + Barış a pek güvenmeyin derim ama = Merve yi bilemem![]()