TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Loser Gökhan ve Barış ı sakat ademle aynı takımda buluşturup takımlar denk oldu diyen macun abim yalancılıkla dünya güzeli olduğunu iddia eden @serhatt ı geçecek gibi :A @The_Erinch @Forumdash @Angelica @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Alos @Zeyno @dosimosi
------

@Maskeli Fedai nin hesabını da buldum :A

------

Önümüzdeki hafta izleriz :A

------

Erkek görünce @serhatt da böyle eolıyor :A

------

Bu ikiliyi engin tecrübesiyle @Forumdash yorumlamalı:A

Son düzenleme:
Mavi erkekler yine çok güçlü, Adem açık ara kırmızı takımın lideri oldu, Gönüllüler kaynıyor iyi arkadaşlıklar var ve yazılacak isimler iyi performansı olanlar bu yüzden bence gönüllülerde daha çok kaos olacaktır

Loser Gökhan ve Barış ı sakat ademle aynı takımda buluşturup takımlar denk oldu diyen macun abim yalancılıkla dünya güzeli olduğunu iddia eden @serhatt ı geçecek gibi :A @The_Erinch @Forumdash @Angelica @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Alos @Zeyno @dosimosi
------

@Maskeli Fedai nin hesabını da buldum :A

------

Önümüzdeki hafta izleriz :A

------

Erkek görünce @serhatt da böyle eolıyor :A

------

Bu ikiliyi engin tecrübesiyle @Forumdash yorumlamalı:A

İFTİRAN BATSIN YERİN DİBİNEEEEEEEEE!!!!!! KENDİNDE BAT DA KURTULALIM TÜM FORUM. :Z

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
OGEDAY ve ATAKAN patronun kim olduğunu Badem ve tayfasına gösterecektir.. @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Bana nasıl dönek dersin Hainku :A @Sherlock
Dönek senin göbek adın be :A @Sherlock
Yoldaşın hakkında kurduğun cümleye bak leş herif.. @Sherlock
Yoldaşım hakkında doğruları söylemek de suç oldu... @Sherlock
DÖNEKLİ FEDAİ ve DÖNEKRE OZANSOY beni artık şaşırtmıyor Utku beyciğim, bu kaçıncı be kardeşim…