Çirkeflikleri ile nasıl bezdirdiyse artık...
İlk görüntülerde Nisa ve Nagi anlaşmış gibi Hikmet somurtıyorDöne döne en sonunda doğru yolu buldun aferin Hainli Fedai@Sherlock
------
Al birini vur ötekine. İkisi de birbirinden beter![]()
Hikmet'in çiftliğinde kimse kalmadıİlk görüntülerde Nisa ve Nagi anlaşmış gibi Hikmet somurtıyor![]()
Seda ve Berkan varHikmet'in çiftliğinde kimse kalmadı![]()
Berkan ile Atakan'ın arası iyi aslında Nisa ile Berkan'ın arası bozulmasa reisim etrafına 3 erkeği toplayabilirdi yineSeda ve Berkan var
Senin Nisa Reyis Ogeday ve Atakan ın onlarla anlaşmasına izin vermez bence![]()
Evrim - Ogeday-Atakan - parviz - nisa zaten çoğunluklarBerkan ile Atakan'ın arası iyi aslında Nisa ile Berkan'ın arası bozulmasa reisim etrafına 3 erkeği toplayabilirdi yine![]()
Direkt grup gibi düşünme onları, yine ilk yazılacak isim Evrim olurEvrim - Ogeday-Atakan - parviz - nisa zaten çoğunluklar
Neyse geceyi bununla sonlandırayım
İFTİRAN BATSIN YERİN DİBİNEEEEEEEEE!!!!!! KENDİNDE BAT DA KURTULALIM TÜM FORUM.Loser Gökhan ve Barış ı sakat ademle aynı takımda buluşturup takımlar denk oldu diyen macun abim yalancılıkla dünya güzeli olduğunu iddia eden @serhatt ı geçecek gibi@The_Erinch @Forumdash @Angelica @MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Alos @Zeyno @dosimosi
------
@Maskeli Fedai nin hesabını da buldum
------
Önümüzdeki hafta izleriz
------
Erkek görünce @serhatt da böyle eolıyor
------
Bu ikiliyi engin tecrübesiyle @Forumdash yorumlamalı
Bana nasıl dönek dersin Hainku@Sherlock
Dönek senin göbek adın be@Sherlock
Yoldaşın hakkında kurduğun cümleye bak leş herif.. @Sherlock
DÖNEKLİ FEDAİ ve DÖNEKRE OZANSOY beni artık şaşırtmıyor Utku beyciğim, bu kaçıncı be kardeşim…Yoldaşım hakkında doğruları söylemek de suç oldu... @Sherlock
Hadi inş.DÖNEKLİ FEDAİ ve DÖNEKRE OZANSOY beni artık şaşırtmıyor Utku beyciğim, bu kaçıncı be kardeşim…