Gereksiz biri olacağına Gökhan olsun, o da iyidir.Gökhan varken Barış kim?
Gökhan iyi tabii, nedeni yok çok iyi bence.Gereksiz biri olacağına Gökhan olsun, o da iyidir.
Vurdu gol oldu 🤭🤭🤭Gökhan varken Barış kim?
Survivor 2007 ikincisi.Vurdu gol oldu 🤭🤭🤭
------
Ayşil kim?
Fragman gene harika 💥💥💥💥
Ben Atakan sezonunda itibaren izlemeye başladığım için bilmiyordum, babam bile bana sordu kim diye 🤪🤪 Boksörmüş sanırım.Survivor 2007 ikincisi.
Ay ben şok. 😱Survivor 2007 ikincisi.
Kişisel antrenör ama TV8'de yayınlanan Boxun Yıldızları programında yer aldı.Ben Atakan sezonunda itibaren izlemeye başladığım için bilmiyordum, babam bile bana sordu kim diye 🤪🤪 Boksörmüş sanırım.
Fragmanı gördüm O Ses Türkiye açarken.Vurdu gol oldu 🤭🤭🤭
------
Ayşil kim?
Fragman gene harika 💥💥💥💥
Taner All Star 'a mi geldi ? 😱 Hangi Taner buFragmanı gördüm O Ses Türkiye açarken.
Ayışıl bir önceki All Star zamanı Taner yerine gelseydi daha iyi olurdu. Kendisi Fenerbahçe - Galatasaray zamanında yarışıp bileğinin hakkı ile finale çıkmıştı oyun ala ala. O ara halk oylaması varken Acun birinciyi takım arkadaşlarının oyları ile sonuçlandırdı ve kızın hakkı yenip Taner birinci olmuştu. Baya bildiğiniz konseydeki isimler birinciyi belirlemiştiTaner, All Star'da en zayıf olan olarak haksız bir şampiyonluk geçirdiğini bir kez daha göstermişti
78 doğumluymuş, ne kadar başarılı olur belirsiz ama kendi döneminde çok iyiydi@MasacRE @BARON男爵 @Cervantes @Hazem @Angelica @xemrexxx
@Mr.At
Zayıf halka eski şampiyonTaner All Star 'a mi geldi ? 😱 Hangi Taner bu
Survivor'a halk oylaması 2010 Merve - İhsan finalinde geldi yalnız, Ayşıl - Taner zamanında yoktu.Fragmanı gördüm O Ses Türkiye açarken.
Ayışıl bir önceki All Star zamanı Taner yerine gelseydi daha iyi olurdu. Kendisi Fenerbahçe - Galatasaray zamanında yarışıp bileğinin hakkı ile finale çıkmıştı oyun ala ala. O ara halk oylaması varken Acun birinciyi takım arkadaşlarının oyları ile sonuçlandırdı ve kızın hakkı yenip Taner birinci olmuştu. Baya bildiğiniz konseydeki isimler birinciyi belirlemiştiTaner, All Star'da en zayıf olan olarak haksız bir şampiyonluk geçirdiğini bir kez daha göstermişti
78 doğumluymuş, ne kadar başarılı olur belirsiz ama kendi döneminde çok iyiydi@MasacRE @BARON男爵 @Cervantes @Hazem @Angelica @xemrexxx
@Mr.At
Vallahi bilmiyordum umarım ünlülere güç katar 💪Fragmanı gördüm O Ses Türkiye açarken.
@Mr.At
Hee tamam görselden tanıdım , isminin Taner olduğunu unutmuşum.Zayıf halka eski şampiyon
Ozaman iki takım oylaması olmuştur. Tam o sene Bir değişiklik olduğunu net hatırlıyorum. Diğer takım Ayşıl'ı sevmezdi. Bundan dolayı zaten kaybetti.Survivor'a halk oylaması 2010 Merve - İhsan finalinde geldi yalnız, Ayşıl - Taner zamanında yoktu.
Birsen'den de yaşı fazla. Umarım diyelimVallahi bilmiyordum umarım ünlülere güç katar 💪
Öhö öhö bi Açıklama yapmak isterim..Nisa için profil resmimi de değiştirdim. Hazırız.
Neden böyle bir şey yaptın ki.Nisa için profil resmimi de değiştirdim. Hazırız.
Nisa candır çünkü ama ben Barış'ı da seviyorum.Neden böyle bir şey yaptın ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?