Emre Ozansoy
Moderatör
Acun zaten daha fazlasını yapmaz, çirkeflikleri ile reyting getiriyor.En fazla ödülden yararlanmama cezası verir.
Acun zaten daha fazlasını yapmaz, çirkeflikleri ile reyting getiriyor.En fazla ödülden yararlanmama cezası verir.
Prensesini dönüşte havaalanında karşılarım ben merak etme
Yok artık. 😱 Ne olursa olsun kimse öyle bir şey diyemez.Nagi Queen haklı
Bu kez çok ileri gitti çirkef bacaksızİtinizi bağlayın dedi Nagi Queen haklı
Hikmet kaçtı
Seda var Hikmet var kör müsünParviz yokmuş bugün @xemrexxx kime laf edeceğim.
Yok artık. 😱 Ne olursa olsun kimse öyle bir şey diyemez.
Hikmet ve Seda ya her atış serbest kötü kalpli insanları sevmiyorumBu kez çok ileri gitti çirkef bacaksız
Konuşanlar programında söylediklerinden sonra salmıştık kendisiniBu kadar pislik bir insan olamaz ya
Na**han iyi kalpli mi?Hikmet ve Seda ya her atış serbest kötü kalpli insanları sevmiyorum
Uzak dur kütük 😡😡Prensesini dönüşte havaalanında karşılarım ben merak etme
Şampiyonumu sakatlamaya çalışıyorlar, rezillik. 😱Seda dondurma reisi vurdu @xemrexxx @Emre Ozansoy
Benim hemşehrim o. Merak etme en güzel şekilde karşılayacağız prensesiniUzak dur kütük 😡😡
Nagihan iyi kalpli miSeda var Hikmet var kör müsün
------
Hikmet ve Seda ya her atış serbest kötü kalpli insanları sevmiyorum
Sanmıyorum Berkan ım kaypakça oyunu değiştirir güveniyorumKoloninin çırpınacağını düşünmüyorum açıkçası Ancak 4 oyunu birden kaybedince Yağmur potaya girdi. Diğer kalan isimler Yağmur'un aksine performanları da iyi bir de. Yağmur gittiği takdirde 4 oyun kaybedilse bile pota Evrim-Ayşe-Nisa-Gökhan olur
------
@Sherlock beyciğime bak sen 😱 @Maskeli Fedai
Onu izlemedim ama eminim tam seviyesine uygun laflar etmiştirKonuşanlar programında söylediklerinden sonra salmıştık kendisini
Tabisi de dün Bora açıkladı senşn çocuğun var para kazanman lazım yazamam seni demişNagihan iyi kalpli mi
Berkan kaypaktır da kendi grubunda zayıf isim yok işte maalesefSanmıyorum Berkan ım kaypakça oyunu değiştirir güveniyorum
Ayrıca Ayşe performans 1.si olabilir bu hafta 15 sayının 5 ini Ayşe aldı
Na**han iyi kalpli mi?
İttifaka bak 😱 @Maskeli Fedai kanım dondu 😱Nagihan iyi kalpli mi
Belli olmaz hangisinin merve ile daha çok yarışacağına bağlıBerkan kaypaktır da kendi grubunda zayıf isim yok işte maalesef
Sude de çok oyun alıyor. Bırakmaz bence birinciliği
Belli olmaz hangisinin merve ile daha çok yarışacağına bağlıBerkan kaypaktır da kendi grubunda zayıf isim yok işte maalesef
Sude de çok oyun alıyor. Bırakmaz bence birinciliği