Yağmur elenirse @Maskeli Fedai nin maskesi bu akşam düşecek oyon böyök @MasacRE @DarkLegenD @serhatt @Sherlock @Angelica @dosimosi @Emre Ozansoy @Alos @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @BARON男爵 @12.Adam
Şu lanet olası yarışma bitse de kurtulsak tamamen senin şu saçmalıklarından.Yağmur elenirse @Maskeli Fedai nin maskesi bu akşam düşecek oyon böyök @MasacRE @DarkLegenD @serhatt @Sherlock @Angelica @dosimosi @Emre Ozansoy @Alos @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @BARON男爵 @12.Adam Ekli dosyayı görüntüle 116816
Geber 🤮🤮Şu lanet olası yarışma bitse de kurtulsak tamamen senin şu saçmalıklarından.
Şu lanet olası yarışma bitse de kurtulsak tamamen senin şu saçmalıklarından.
Bıktırdı cüce.Allah iyiliğini versin serhat koptum
10 yıldır banlanmadıysam teyzoş bundan sonra da banlanmam sanırım
Bana hakaret etti banlammalı aşüfte serhat
Bana hakaret etti derken kendin daha büyük hakaret ediyorsun muşmula beyinli.Bana hakaret etti banlammalı aşüfte serhat
Koloninin çırpınacağını düşünmüyorum açıkçası Ancak 4 oyunu birden kaybedince Yağmur potaya girdi. Diğer kalan isimler Yağmur'un aksine performanları da iyi bir de. Yağmur gittiği takdirde 4 oyun kaybedilse bile pota Evrim-Ayşe-Nisa-Gökhan olurMacun abim takımları 16 kişi kalınca karıştırsın 2 hafta daha koloninin çırpınışını izleyelim 😂😂 @MasacRE @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @Sherlock
Gerçi o zamana 8-8 kalır takımlar parviz potaya girmezse karıştırmaya gerek de kalmaz
------
Yağmur o kadar gereksiz ki fragmanda yokluk odası yok ilk defa yarın yüksek oy alsa da macun abim reyting için onu eler içim rahat
@Sherlock beyciğime bak sen 😱 @Maskeli Fedai@Sherlock sayfa açmış 😱 ekmeğinin peşinde @MasacRE @Maskeli Fedai
https://instagram.com/sherlockbilgi?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Yedek bozuntusu mu Nisa'dan iyi 🤣Yedek bozuntusunun senden daha iyi olduğunu herkes biliyor be iftiracı... Neyse, umarım bu akşam sana veda etmişizdir.
Performans listesinde gerisinde ama bence daha iyi.Yedek bozuntusu mu Nisa'dan iyi 🤣
Sana göre Barış da en iyi performans gösteren yarışmacıPerformans listesinde gerisinde ama bence daha iyi.
Sakat olmasa erkeklerde ilk 5 içerisinde kesin olurdu.Sana göre Barış da en iyi performans gösteren yarışmacı
2020 sezonunda bile sakat olmayan hali ilk 3'te değildiSakat olmasa erkeklerde ilk 5 içerisinde kesin olurdu.