TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@MasacRE Utkucum kimin yanındasın bakalım
Tabii ki gönüllüler abi
Başta Nisa ve Ogeday olmak üzere sevdiğim isimler hep orada. Yasin, Evrim ve Berna'yı da bir an önce şutlarsak 10 numara 5 yıldız takım olacağız
@Dosi
------

Nisa'dan dolayı öyle oldu sjsjjsjjsjs
Yoksa yarışmayı Ogeday kazanırsada üzülmem

Barış ve Nisa harici herkes kabul
Bu sene de seninle çok karşı karşıya geleceğiz anlaşıldı

Gizem oyun aldı 🤷
------

Gökhan, Berna, Evrim, Ogeday takip edeceklerim var orada ama Avatar Atakan ve Elif ana favorilerim 😍

Yok ya, bugüne özel bakıyorum. Diğer günler aktifsem TW den skor bakarak eşlik ederim arada

Oo Sude de baya iyiymiş ha. Tanımadığım bir yarışmacıydı ama beklediğimden iyi görünüyor. Merve'ye atış bile göstermedi.
------

Gizem oyun aldı 🤷
------

Gökhan, Berna, Evrim, Ogeday takip edeceklerim var orada ama Avatar Atakan ve Elif ana favorilerim 😍
Gönüllülerde sevmediğim üç isim var. Sen onların ikisini seviyorsun tebrik ediyorum seni abi

Yok ya, bugüne özel bakıyorum. Diğer günler aktifsem TW den skor bakarak eşlik ederim arada
Ben izledikçe seni etiket ederim bol bol. Getirtirim buraya seni

Helal be Sude

------

Berna ve Evrimi çene ve kaos için seviyorum 🤭🤭
Kaos severlerin karşı tarafta olması güzel bir şey tabii
Sizde de manyak bol ama, orası da çok karışır

------

Birsen daha Nihat Doğan ile mi acaba

Yalnız zamanında da iyiydi. Sessiz biriydi. Yaşı 41 ama maşallah çok iyi performans.

Evrim bu sene daha iyi ama hız olarak. Değişmiş
Nagihan özüne dönünce atış bile göstermedi ama
Yine çok kilolu gelmiş bu arada. Survivor'a geliyorsun insan ona göre bir kilo ayarı çeker kendine ya

2 ay önce rahmetli olan 20 yıllık komşu teyzemiz o.. pu Nagihan diyerek izlerdi, bugün o geldi aklıma izlerken

Dondurma reis oradan öyle düşmeyi nasıl başardın ya. Neyse geçmiş olsun. Ciddi bir şeyi yok sanırım.