Nisa'dan dolayı öyle oldu sjsjjsjjsjsOgeday senin desteklediğin birisiydi. Şimdi sadece gıcık kapmadığın mı oldu 😱
Tabii ki gönüllüler abi@MasacRE Utkucum kimin yanındasın bakalım
Bu sene de seninle çok karşı karşıya geleceğiz anlaşıldıNisa'dan dolayı öyle oldu sjsjjsjjsjs
Yoksa yarışmayı Ogeday kazanırsada üzülmem
Barış ve Nisa harici herkes kabul
Gökhan, Berna, Evrim, Ogeday takip edeceklerim var orada ama Avatar Atakan ve Elif ana favorilerim 😍Tabii ki gönüllüler abiBaşta Nisa ve Ogeday olmak üzere sevdiğim isimler hep orada. Yasin, Evrim ve Berna'yı da bir an önce şutlarsak 10 numara 5 yıldız takım olacağız@Dosi
------
Bu sene de seninle çok karşı karşıya geleceğiz anlaşıldı
Yok ya, bugüne özel bakıyorum. Diğer günler aktifsem TW den skor bakarak eşlik ederim aradaTabii ki gönüllüler abiBaşta Nisa ve Ogeday olmak üzere sevdiğim isimler hep orada. Yasin, Evrim ve Berna'yı da bir an önce şutlarsak 10 numara 5 yıldız takım olacağız@Dosi
------
Bu sene de seninle çok karşı karşıya geleceğiz anlaşıldı
Gönüllülerde sevmediğim üç isim var. Sen onların ikisini seviyorsun tebrik ediyorum seni abiGizem oyun aldı 🤷
------
Gökhan, Berna, Evrim, Ogeday takip edeceklerim var orada ama Avatar Atakan ve Elif ana favorilerim 😍
Ben izledikçe seni etiket ederim bol bol. Getirtirim buraya seniYok ya, bugüne özel bakıyorum. Diğer günler aktifsem TW den skor bakarak eşlik ederim arada
Evet zamanında da iyiydi ama kavgacıOo Sude de baya iyiymiş ha. Tanımadığım bir yarışmacıydı ama beklediğimden iyi görünüyor. Merve'ye atış bile göstermedi.
O zaman Sude, Berna ve Evrim yesinler birbirlerini, Nisa aradan sıyrılıp ilerlesinEvet zamanında da iyiydi ama kavgacı
O Nisa ve Seda sizde öne çıkacak isimler olur
Berna ve Evrimi çene ve kaos için seviyorum 🤭🤭O zaman Sude, Berna ve Evrim yesinler birbirlerini, Nisa aradan sıyrılıp ilerlesin
Evrim bu sene daha iyi ama hız olarak. DeğişmişO zaman Sude, Berna ve Evrim yesinler birbirlerini, Nisa aradan sıyrılıp ilerlesin
Kaos severlerin karşı tarafta olması güzel bir şey tabiiBerna ve Evrimi çene ve kaos için seviyorum 🤭🤭
Nagihan özüne dönünce atış bile göstermedi amaBirsen daha Nihat Doğan ile mi acaba
Yalnız zamanında da iyiydi. Sessiz biriydi. Yaşı 41 ama maşallah çok iyi performans.
Evrim bu sene daha iyi ama hız olarak. Değişmiş
Senin Hikmet çok iddialı olamayacak gibi gözüktü bana. Çok da ağır sakatlık yaşamış sanırım. Tam toparlayamadıysa kendini burada işi zor.Aycan 1 sayı alsa bunlar olmazdı.
Erkekler alırsa döner iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?