Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne anlıyorsun bu barbar sporundan.. @SherlockBenim yaptığım takımlara göre Parviz ile Gökhan'dan alacak sayıları Hikmet
------
Bir yandan da ŞL izliyorum kütük dostum
Ne anlıyorsun bu barbar sporundan.. @SherlockBenim yaptığım takımlara göre Parviz ile Gökhan'dan alacak sayıları Hikmet
------
Bir yandan da ŞL izliyorum kütük dostum
Belli olmaz Gizem bile Seda dan 6 sayı akmış bufğbe kadarMotive oynasa da kapasitesi yetmez Hikmet'i yenmeye
Ee birkaç oyun alsın artık o kadar da değilBelli olmaz Gizem bile Seda dan 6 sayı akmış bufğbe kadar
Elitliğini yesinler senin...Ne anlıyorsun bu barbar sporundan.. @Sherlock
https://twitter.com/x/status/1513835244234944513Ee birkaç oyun alsın artık o kadar da değilBarış bile Ogeday'ı 1 kere mi ne yenmişti sanki
------
Elitliğini yesinler senin...
F1'imiz, tenisimiz dururken futbol izleyen benimle muhattap olmasın.. @SherlockEe birkaç oyun alsın artık o kadar da değilBarış bile Ogeday'ı 1 kere mi ne yenmişti sanki
------
Elitliğini yesinler senin...
5 tane f1 pilotu 5 tane tenisçi say lanF1'imiz, tenisimiz dururken futbol izleyen benimle muhattap olmasın.. @Sherlock
Vettel5 tane f1 pilotu 5 tane tenisçi say lan
Schumacher reyiz yok muydu.. @Sherlock5 tane f1 pilotu 5 tane tenisçi say lan
Performansı düşük isimleri seçe seçe, şaşırmadım.Nagi Queen 100 galibiyete ulaşan ilk yarışmacı olmuş 😱 helal kraliçemkudurun @serhatt @Emre Ozansoy @MasacRE @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 116653
Seda be o 😱Performansı düşük isimleri seçe seçe, şaşırmadım.
Aşıktır belkiAy hala daha Parviz kalacak diyor. Çıldırtacak mısın be adam beni, yeter!
F1 ile ilgin var madem niye F1 konusunu da kirletmiyorsun pis mesajlarınlaVettel
Hamilton
Leclerc
Carlos sainz
Bottas
Tenisle ilgilenmiyorum
------
Barış ile yakınlaşan loser olur 5.-6.ikem şimdi ilk 10 A zor giriyor merve
https://twitter.com/x/status/1513979252911357955
Onun nesine aşık olacak be? Şampiyonum o kadar zevksiz değil diyeceğim ama Ni** olayını da unutmamak gerek.Aşıktır belkiaşka saygı duy
Yarış saatlerine uyanamıyorumF1 ile ilgin var madem niye F1 konusunu da kirletmiyorsun pis mesajlarınla
Eee tamam işte Nisa dan sonra olabilir dibi görmüşOnun nesine aşık olacak be? Şampiyonum o kadar zevksiz değil diyeceğim ama Ni** olayını da unutmamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?