H O Ş T.Ağla
------
QUEEN Gizem in yarısı kadar galibiyet almış bir de konuşuyor resmen yüzsüz. Ss
H O Ş T.Ağla
------
QUEEN Gizem in yarısı kadar galibiyet almış bir de konuşuyor resmen yüzsüz. Ss
Zaten kadınlar arasında 2 sayı fark varken ünlülerin kadın yazamaması gerekmiyor muydu. O kuralı kaldırdı sanırım kafasına göre Acun.Skandal 3 kadın kaldı ünlülerde macun takımları karıştırmak için kızın yarışma hayatını bitirdi![]()
Artık yazamazlar fark 3 e çıkıyorZaten kadınlar arasında 2 sayı fark varken ünlülerin kadın yazamaması gerekmiyor muydu. O kuralı kaldırdı sanırım kafasına göre Acun.
Onlar da yenilip durmasaydı kardeşimArtık yazamazlar fark 3 e çıkıyorortalık karışır 5 erkekten 3-4 ü potata girerken
![]()
Barış yüzünden hep gitseydi takımlar dengeliydiOnlar da yenilip durmasaydı kardeşimNeyse takımları benim yazdığım gibi yapsın Acun abim. Hemen iletelim kendisine elden ele...
Onlar da yenilip durmasaydı kardeşimNeyse takımları benim yazdığım gibi yapsın Acun abim. Hemen iletelim kendisine elden ele...
Her elenenden prim kasıyor adam
Elif'in ayrılması da işleri bozdu...Barış yüzünden hep gitseydi takımlar dengeliydi
------
Her elenenden prim kasıyor adaminanılmaz 🤮🤮
Seda Sude Yağmur yılanı aynı takımda kalsın ki böyle elendiklerini görsünler.Twitter'da da herkes Gizem gidecek diye yazmış. Yarınki programı da düşününce bana da Gizem'in elendiği ve takımların karıştığı fikri mantıklı geldi. Ben de yeni takımları kurdum hemen. Hem ünlü-gönüllü eşit olarak dağıttım, hem sevenleri ayırmadım birbirinden, hem de güç dengesine dikkat ettim. Nasıl yeni takımlar@xemrexxx @Emre Ozansoy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Sherlock
Ogeday
Atakan
Parviz
Anıl
Gökhan
Nisa
Ayşe
Evrim
Sema
Merve
-----------
Adem