İkinci bölümden diziyi geceye atmak da insafsızlık olurÖyle olsa dizinin öncesine koyar, dizinin süresi çok kısa çünkü.![]()
İkinci bölümden diziyi geceye atmak da insafsızlık olurÖyle olsa dizinin öncesine koyar, dizinin süresi çok kısa çünkü.![]()
Reisim hep oyun dışında zaten![]()
Elenen winner lığı değildir umarım. SsAçtın ağzını girdi oyuna.![]()
Balon Parviz dururken Gizem giderse büyük haksızlık olur.
Azerbaycanlılar sms'lere yüklenmişse ancak öyle eler Parviz Gizem'i. Başka türlü pek destekçisi olduğunu zannetmiyorum
Azerbaycan'dan SMS açık değil diye biliyorum. 😱Azerbaycanlılar sms'lere yüklenmişse ancak öyle eler Parviz Gizem'i. Başka türlü pek destekçisi olduğunu zannetmiyorum![]()
Sakatlandığı için yarışamıyor. Sakat olmasa o parkura herkesi gömer.En büyük bakın 2 metre boyunda ve yarışmıyor@MasacRE
2 sezondur göremiyoruz o dediğiniSakatlandığı için yarışamıyor. Sakat olmasa o parkura herkesi gömer.![]()
Görmek istemediğinden göremiyorsundur.2 sezondur göremiyoruz o dediğini![]()
Hiç göremedik uydurma bir taraflarındanGörmek istemediğinden göremiyorsundur.![]()
Valla Evrim ve Ayşe diğer takıma geçip, gönüllüler kaosa sürüklenecekse olabilirYarına Survivor varsa, Gizem gidip, kızlar 3 e düştüğü için karma olabilir ama ben istemiyorum karışmalarını ama Acuna uzun vadede malzeme lazım
Anca resim elde kanıt yok
Anca resim elde kanıt yok2020 de ünlülerdeyken Ardahan, Yasin, Burak tan aldığı sayılarla biraz istatistik kasmış onun dışında yok adam
![]()
Barışçılar Kudurdu lar