TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Twitter'da da herkes Gizem gidecek diye yazmış. Yarınki programı da düşününce bana da Gizem'in elendiği ve takımların karıştığı fikri mantıklı geldi. Ben de yeni takımları kurdum hemen. Hem ünlü-gönüllü eşit olarak dağıttım, hem sevenleri ayırmadım birbirinden, hem de güç dengesine dikkat ettim. Nasıl yeni takımlar :A @xemrexxx @Emre Ozansoy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Sherlock

Ogeday
Atakan
Parviz
Anıl
Gökhan
Nisa
Ayşe
Evrim
Sema
Merve

-----------

Adem
Batuhan
Hikmet
Berkan
Barış
Nagihan
Seda
Sude
Yağmur

Twitter'da da herkes Gizem gidecek diye yazmış. Yarınki programı da düşününce bana da Gizem'in elendiği ve takımların karıştığı fikri mantıklı geldi. Ben de yeni takımları kurdum hemen. Hem ünlü-gönüllü eşit olarak dağıttım, hem sevenleri ayırmadım birbirinden, hem de güç dengesine dikkat ettim. Nasıl yeni takımlar :A @xemrexxx @Emre Ozansoy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Sherlock

Ogeday
Atakan
Parviz
Anıl
Gökhan
Nisa
Ayşe
Evrim
Sema
Merve

-----------

Adem
Batuhan
Hikmet
Berkan
Barış
Nagihan
Seda
Sude
Yağmur
Barış ve Parviz'in ayrı olması, Ogeday ile Atakan'ın da aynı takımda olması güzel de Hikmet bozuyor işi. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Ogeday
Atakan
Parviz
Anıl
Gökhan
Nisa
Ayşe
Evrim
Sema
Merve

-----------

Adem
Batuhan
Hikmet
Berkan
Barış
Nagihan
Seda
Sude
Yağmur
Nagi koloniyi gömer bu kadrolarda :F

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Takımlar karışırsa Berkan ve anıl a karşı kazanamaz Hikmet :A

Queen be zirvede 💖💖❤️❤️💖💖❤️❤️

Benim yaptığım takımlara göre Parviz ile Gökhan'dan alacak sayıları Hikmet :A
------

Kütük dostuma bakın hele part time Survivor yorumculuğu yapıyor :A @MasacRE @Sherlock
Bir yandan da ŞL izliyorum kütük dostum :A