kaslı kadın atmayın bana abi yaaBugün ünlüler 14 sayı aldı 5 ini tek bacaklı Nagi Queen aldı, çift bacaklı olsa 10 sayı alırdı kraliçem@Emre Ozansoy @Forumdash @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @The_ErinchEkli dosyayı görüntüle 116608
kaslı kadın atmayın bana abi yaaBugün ünlüler 14 sayı aldı 5 ini tek bacaklı Nagi Queen aldı, çift bacaklı olsa 10 sayı alırdı kraliçem@Emre Ozansoy @Forumdash @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @The_ErinchEkli dosyayı görüntüle 116608
BA NA NE.Bugün ünlüler 14 sayı aldı 5 ini tek bacaklı Nagi Queen aldı, çift bacaklı olsa 10 sayı alırdı kraliçem@Emre Ozansoy @Forumdash @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 116608
Belli olmaz o yılanlara birbirlerini satabilirlerYedek bozuntusunun fosdan daha az oy alması, bacaksızın finale çıkmasından daha imkansız.
KudurBA NA NE.
@serhatt ta kas yok mukaslı kadın atmayın bana abi yaa
Dünyanın en hanım hanımcık ve güzel kadınıyım.@serhatt bunun yanında daha hanı hanımcık
sen qadınsınDünyanın en hanım hanımcık ve güzel kadınıyım.
Şüphem yok ki tekrar edeyim.sen qadınsınbunu hergün tekrarla
Zirvedeyuk@serhatt bunun yanında daha hanı hanımcık
tekrar şüphe için yapılmazŞüphem yok ki tekrar edeyim.
Esas barış ne anlatıyor benimle eleme adayı olun stres olun diyor sms e güvenip yatmaya dewamke. SsNa**han ne anlatıyorsun Allah aşkına?
boksör ademden iyi mi nagihan
Hepsini döverboksör ademden iyi mi nagihan
Zirven başını yesin.
Döver ablam seniZirven başını yesin.
Sen kendi işine bak. .sstekrar şüphe için yapılmazunutmamak yada unutturulmamak için yapılır
oyalamaaaaa.ssSen kendi işine bak. .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?