Maskeli Fedai
Favori Üye
Ayıboğan Hikmet'in karşısına çıkmaya cesareti yok kimseninGörür o.. @MasacRE
Kolpa Satakan ben Hikmet'i seçecem diyor da seçmelerde adamın adını bile anmıyor Badem de aynı şekilde
Satakan'a Ardahan getir usta..Ayıboğan Hikmet'in karşısına çıkmaya cesareti yok kimsenin
Benim hayallerim bu ecünnüye on beden fazla gelir. .ssBunun hayatı yasak elma be ne survivor ı ' Ogeday, Barış, Sercan vb. Resmen @serhatt ın hayallerini yaşıyor
------
Gökhan dediğinde çok güldüm 😂😂
Oda bir meziyet olm 😁😁Atakan hiçbir şey yapmadan yanlışlıkla yendi Hikmet'i
Gerçeğini yaşamış gibi 3üyleBenim hayallerim bu ecünnüye on beden fazla gelir. .ss
İkisinden doğacak çocuk Survivor 2048'i namağlup şampiyon tamamlarBu Nagihan ve Hikmet evlenir 😁😂😁😂
Çocukları terminatör olurBu Nagihan ve Hikmet evlenir 😁😂😁😂
Nisa yı yazsınlar baya oy almış patates ağzından kaçırdıMadem taktik yapmak istiyorsun sen kendini öne at badem efendi Orada oyu en yüksek insan sensin sonuçta
Gönüllülerin taktik yapmasına gerek yok. En zayıf kız olan Berna elenmeliNisa yı yazsınlar baya oy almış patates ağzından kaçırdı
------
Yağmur yine gülüyor itici sinsirella. Ss
Yazar mı acaba koloni ekibiGönüllülerin taktik yapmasına gerek yok. En zayıf kız olan Berna elenmeli
Evrim geçen iyi gazladı ama tek bir kişi yazılacağından Evrim'i seçerler gibi geliyor bana yineYazar mı acaba koloni ekibi
Evrim elenirse koloni ekibi iyice güçlenirEvrim geçen iyi gazladı ama tek bir kişi yazılacağından Evrim'i seçerler gibi geliyor bana yine
Rüyasında bile yaşayamaz, hepsi uydurma.Gerçeğini yaşamış gibi 3üyle