------
Senlik pozisyonRüyasında bile yaşayamaz, hepsi uydurma.
Senlik pozisyonRüyasında bile yaşayamaz, hepsi uydurma.
Atakan ile her şeye varım ben.
Adam evli be 😱 çocuğu da var 😱 @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Forumdash @The_Erinch @Yakamoz-Asi @AlosAtakan ile her şeye varım ben.
Bu beni ilgilendirmiyor, önümde bir engel olamaz.Adam evli be 😱 çocuğu da var 😱 @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Forumdash @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos
------
Queen zirvede bitirdi yine günü
------
Allahu Ekber
------
Sude - yağmur - Seda ağlıyor
Adam evli be 😱 çocuğu da var 😱 @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Forumdash @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos
------
Queen zirvede bitirdi yine günü
------
Allahu Ekber
------
Sude - yağmur - Seda ağlıyor
Kudurmuş buBu beni ilgilendirmiyor, önümde bir engel olamaz.
Evli adamların ilgimi çekmesinin nesi kudurukluk???Kudurmuş bu
Hep snn gibiler yüzünden. SsEvli adamların ilgimi çekmesinin nesi kudurukluk???
Sahra değil ki bu estetikle bir halta benzemeye çalışan birisi ve boş konuşmuş.Hep snn gibiler yüzünden. Ss
A K I L L I ⚡ on Instagram: "Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık'dan Mert'e sert sözler! 💥 "Türkiye'de bir sevgilin, adada bir sevgilin var. Elenmelisin" Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? #survivor #survivor2022 #survivortürkiye #survivor20
6,315 likes, 522 comments - akilliofficial on March 12, 2022: "Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık'dan Mert'e sert sözler! 💥 "Türkiye'de bir sevgilin, adada bir sevgilin var. Elenmelisin" Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? #survivor #survivor2022 #survivortürkiye #survivor2022allstar...www.instagram.com
Oha @MEnes yoldaşımız şişkoloğu doyurmak için bir ay boyunca çalışıyor desene.. Yüzsüz şişkolok insan az elini cebine atar be.. @Sherlock
------
Kütük dostum filmin devre arasında gidip kova boy mısırını ve kolasını yeniletmiş diye duydum.. Kim bizimle beraber oturup Survivor izler adam kendine parası olan birilerini bulmuş.. @Sherlock
O kadar da abartmayın lan... Enayi miyim ben yemek ısmarlayacağım bu leşdaşıma... Ulan hem bu doymaz ki, nereye kadar ısmarlayacaksın bu leş herife... @SherlockHiç elini cebine atma diye bir şey yok bizim şişkolokta ya. Yüzsüz yüzsüz hep ısmarlatıyor yemekleri.
Zaten bir kova yetmez bizim şişkoya. O yüzden şaşırmadım devre arasında gidip tekrar doldurduğuna... @Sherlock
Macun yaşlanmış voleybol oynayamıyor, genç sevgililer adamı bitirmiş @serhatt @Forumdash @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Beter olsun.Macun yaşlanmış voleybol oynayamıyor, genç sevgililer adamı bitirmiş @serhatt @Forumdash @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Lazım olur belki sana zengin adamBeter olsun.
Dünyanın en zengini de olsa, açlıktan gebersem de istemem onu. O KADAR DÜŞMEDİM...Lazım olur belki sana zengin adam