Maskeli Fedai
Favori Üye
Ayıboğan Hikmet'in karşısına çıkmaya cesareti yok kimseninGörür o.. @MasacRE
Kolpa Satakan ben Hikmet'i seçecem diyor da seçmelerde adamın adını bile anmıyorBadem de aynı şekilde
![]()
Satakan'a Ardahan getir usta..Ayıboğan Hikmet'in karşısına çıkmaya cesareti yok kimsenin![]()
Benim hayallerim bu ecünnüye on beden fazla gelir. .ssBunun hayatı yasak elma bene survivor ı '
Ogeday, Barış, Sercan vb. Resmen @serhatt ın hayallerini yaşıyor
------
Gökhan dediğinde çok güldüm 😂😂
Oda bir meziyet olm 😁😁Atakan hiçbir şey yapmadan yanlışlıkla yendi Hikmet'i![]()
Gerçeğini yaşamış gibi 3üyleBenim hayallerim bu ecünnüye on beden fazla gelir. .ss
İkisinden doğacak çocuk Survivor 2048'i namağlup şampiyon tamamlarBu Nagihan ve Hikmet evlenir 😁😂😁😂
Çocukları terminatör olurBu Nagihan ve Hikmet evlenir 😁😂😁😂
Nisa yı yazsınlar baya oy almış patates ağzından kaçırdıMadem taktik yapmak istiyorsun sen kendini öne at badem efendiOrada oyu en yüksek insan sensin sonuçta
![]()
Gönüllülerin taktik yapmasına gerek yok. En zayıf kız olan Berna elenmeliNisa yı yazsınlar baya oy almış patates ağzından kaçırdı
------
Yağmur yine gülüyor itici sinsirella. Ss
Yazar mı acaba koloni ekibiGönüllülerin taktik yapmasına gerek yok. En zayıf kız olan Berna elenmeli![]()
Evrim geçen iyi gazladı ama tek bir kişi yazılacağından Evrim'i seçerler gibi geliyor bana yineYazar mı acaba koloni ekibi![]()
Evrim elenirse koloni ekibi iyice güçlenirEvrim geçen iyi gazladı ama tek bir kişi yazılacağından Evrim'i seçerler gibi geliyor bana yine![]()
Rüyasında bile yaşayamaz, hepsi uydurma.Gerçeğini yaşamış gibi 3üyle![]()