TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Biz bunu başarabilirsek Nisa reisimin önünde hiç kimse duramaz artık bu saatten sonra... @Maskeli Fedai

Biz bunu başarabilirsek Nisa reisimin önünde hiç kimse duramaz artık bu saatten sonra... @Maskeli Fedai
ŞAMPİYON OLACAĞIZ... @Maskeli Fedai

Hainli Fedai'ye hiç güvenmiyorum yalnız Utku beyciğim, foruma girdiği an "Sercan reisim dururken sizin çakma reisinizi mi destekleyeceğim..." diyecekmiş gibi hissediyorum.

Hainli Fedai'ye hiç güvenmiyorum yalnız Utku beyciğim, foruma girdiği an "Sercan reisim dururken sizin çakma reisinizi mi destekleyeceğim..." diyecekmiş gibi hissediyorum.
Benim de içimde öyle bir korku mevcut maalesef Şerlok beyciğim

Utku beyciğim bu sezon en kötü Ogeday'ı şampiyon yaparız ve mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum, hain kütüğün yarışmacılar dökülüyor.
Aklı varsa yoldaşlarının yanında olur.
@Maskeli Fedai

Ogeday çok güçlü bir şampiyonluk adayı Şerlok beyciğim. Kütüğün Sercan'ı falan hikaye, şampiyon olacak birisini desteklemek istiyorsa bizim yanımızda olmalı
@Maskeli Fedai

İkiniz de Vesvese yapıyorsunuz. 😂
Aklı varda hep rakibe karşı kullanıyor.

Reactions: MasacRE
İlk iki eşleşmede sürpriz yok. Merve de Gizem'e karşı pek zorlanmaz sanırım. Diğer eşleşmeler çekişmeli geçebilir.

Reactions: BARON疼痛
Oo Gizem Merve'yi eledi. İlk süpriz geldi. Ama iyi atışlar yaptı hep. Normal oyunlarda da böyle atsa bizimkileri de yener

------

Aynen dsfdsfs

Bu arada zayıf seçeyim derken elenen Merve
Gizem iyi attı ama, bu performansı normal oyunlarda gösterse tehlike yaratır

------

İyi halka atanlar avantajlı gibi bu oyunda.

Nisa reisimin atışları hala güven vermiyor maalesef.
------

Yağmur öyle bir konuştu ki sanki en büyük şampiyonlardan birisi
Zar zor birleşmeyi görebilecek birisi için fazla iddialı cümleler

------

Ünlüler takımı Ogeday'dan bu kadar korkmayın ya
Nasıl da hepsi Gökhan'ı destekliyor

Son düzenleme:

Yoldaşlarım yeni dünya düzeninde olmadığımız masa yok artık.. Biz çok güçlüyüz.. 😳😳
------

Ahahahahahha sesli gülmemek elde değil
Sayın Gs'li dostumun beni benden daha iyi tanımasından rahatsızım..
------

Ogeday çok güçlü bir şampiyonluk adayı Şerlok beyciğim. Kütüğün Sercan'ı falan hikaye, şampiyon olacak birisini desteklemek istiyorsa bizim yanımızda olmalı
@Maskeli Fedai
Dostunu satan adamı hayatta desteklemem kütükler unutun o işi

------

Sercan bireysel görünce eski günlerini hatırlar mı acaba dedim ama yok bu adam bitmiş
@Maskeli Fedai
Seco başkan bitmiş be kütük dostum..