Şimdi oldu ✅ @Sherlock @Maskeli FedaiGökhan-Yasin dostluğu çok garip cidden ya. Gökhan bu sene performansının yanında değişik arkadaş seçimleriyle de hayal kırıklığı
------
Bu dörtlü çok güçlü o zaman 😳 😳
Şimdi oldu ✅ @Sherlock @Maskeli FedaiGökhan-Yasin dostluğu çok garip cidden ya. Gökhan bu sene performansının yanında değişik arkadaş seçimleriyle de hayal kırıklığı
------
Biz bunu başarabilirsek Nisa reisimin önünde hiç kimse duramaz artık bu saatten sonra... @Maskeli FedaiGözlerime inanamıyorum. 😱
Canım yoldaşlarımla birlikte Nisa reisim için tek bir vücut mu olacağız gerçekten... Olabilir mi gerçekten bu, bunu yapabilirsek artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz yoldaşlarım.
ŞAMPİYON OLACAĞIZ... @Maskeli FedaiBiz bunu başarabilirsek Nisa reisimin önünde hiç kimse duramaz artık bu saatten sonra... @Maskeli Fedai
Bütün dizileri izliyor
------
Bu üçlü çok güçlü aynı ismi mi destekleyeceğiz canım yoldaşlarım 😳 😳 @Sherlock
Benim de içimde öyle bir korku mevcut maalesef Şerlok beyciğimŞAMPİYON OLACAĞIZ... @Maskeli Fedai
Hainli Fedai'ye hiç güvenmiyorum yalnız Utku beyciğim, foruma girdiği an "Sercan reisim dururken sizin çakma reisinizi mi destekleyeceğim..." diyecekmiş gibi hissediyorum.
Utku beyciğim bu sezon en kötü Ogeday'ı şampiyon yaparız ve mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum, hain kütüğün yarışmacılar dökülüyor.Benim de içimde öyle bir korku mevcut maalesef Şerlok beyciğim
Ogeday çok güçlü bir şampiyonluk adayı Şerlok beyciğim. Kütüğün Sercan'ı falan hikaye, şampiyon olacak birisini desteklemek istiyorsa bizim yanımızda olmalıUtku beyciğim bu sezon en kötü Ogeday'ı şampiyon yaparız ve mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum, hain kütüğün yarışmacılar dökülüyor.Aklı varsa yoldaşlarının yanında olur.@Maskeli Fedai
ŞAMPİYON OLACAĞIZ... @Maskeli Fedai
Hainli Fedai'ye hiç güvenmiyorum yalnız Utku beyciğim, foruma girdiği an "Sercan reisim dururken sizin çakma reisinizi mi destekleyeceğim..." diyecekmiş gibi hissediyorum.
İkiniz de Vesvese yapıyorsunuz. 😂Benim de içimde öyle bir korku mevcut maalesef Şerlok beyciğim
Aklı varda hep rakibe karşı kullanıyor.Utku beyciğim bu sezon en kötü Ogeday'ı şampiyon yaparız ve mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum, hain kütüğün yarışmacılar dökülüyor.Aklı varsa yoldaşlarının yanında olur.@Maskeli Fedai
Aynen dsfdsfsİlk iki eşleşmede sürpriz yok. Merve de Gizem'e karşı pek zorlanmaz sanırım. Diğer eşleşmeler çekişmeli geçebilir.
Gizem iyi attı ama, bu performansı normal oyunlarda gösterse tehlike yaratırAynen dsfdsfs
Bu arada zayıf seçeyim derken elenen Merve
Yağmur öyle bir konuştu ki sanki en büyük şampiyonlardan birisiOo Gizem Merve'yi eledi. İlk süpriz geldi. Ama iyi atışlar yaptı hep. Normal oyunlarda da böyle atsa bizimkileri de yener
İyi halka atanlar avantajlı gibi bu oyunda.
İlk turu kim kazandı?Yağmur öyle bir konuştu ki sanki en büyük şampiyonlardan birisi
Zar zor birleşmeyi görebilecek birisi için fazla iddialı cümlelerYağmur öyle bir konuştu ki sanki en büyük şampiyonlardan birisi
Şampiyon herkesi çok korkutmuşÜnlüler takımı Ogeday'dan bu kadar korkmayın yaNasıl da hepsi Gökhan'ı destekliyor
sembol için oynuyorlarİlk turu kim kazandı?
Gökhan-Yasin dostluğu çok garip cidden ya. Gökhan bu sene performansının yanında değişik arkadaş seçimleriyle de hayal kırıklığı
------
Yoldaşlarım yeni dünya düzeninde olmadığımız masa yok artık.. Biz çok güçlüyüz.. 😳😳Gözlerime inanamıyorum. 😱
Canım yoldaşlarımla birlikte Nisa reisim için tek bir vücut mu olacağız gerçekten... Olabilir mi gerçekten bu, bunu yapabilirsek artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz yoldaşlarım.
ŞAMPİYON OLACAĞIZ... @Maskeli Fedai
Ahahahahahha sesli gülmemek elde değilBenim de içimde öyle bir korku mevcut maalesef Şerlok beyciğim
Utku beyciğim bu sezon en kötü Ogeday'ı şampiyon yaparız ve mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum, hain kütüğün yarışmacılar dökülüyor.Aklı varsa yoldaşlarının yanında olur.@Maskeli Fedai
Dostunu satan adamı hayatta desteklemem kütükler unutun o işiOgeday çok güçlü bir şampiyonluk adayı Şerlok beyciğim. Kütüğün Sercan'ı falan hikaye, şampiyon olacak birisini desteklemek istiyorsa bizim yanımızda olmalı@Maskeli Fedai
Seco başkan bitmiş be kütük dostum..Sercan bireysel görünce eski günlerini hatırlar mı acaba dedim ama yok bu adam bitmiş@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?