TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Mağdur reis bu sezonun başında ben bu takımı çok sevdim, hemen onlarla kaynaştım gibi şeyler söylüyordu. Baktı şimdi performans rezil durumda, işler iyi gitmiyor. Hemen başladı mağdura oynamaya.
------

Yoldaşım linkteki sayfanın ismini söyler msn?
bolukbasi_nisa_fan
------

Aaa yalana bak nesi şok 😱
Geriye eleneceği garanti olan bir Gizem kaldı. Ondan sonra gerçek Survivor başlıyor :A

Mağdur reis bu sezonun başında ben bu takımı çok sevdim, hemen onlarla kaynaştım gibi şeyler söylüyordu. Baktı şimdi performans rezil durumda, işler iyi gitmiyor. Hemen başladı mağdura oynamaya.
------

bolukbasi_nisa_fan
------

Geriye eleneceği garanti olan bir Gizem kaldı. Ondan sonra gerçek Survivor başlıyor :A
Teşekkürler, adam.

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Dün akşam Aşkım gitmiş, sevindim. Gönüllüler'in iki garanti sayısından biri gitti, sıra diğerinde. :A

Sercan'da iki gündür düşüyor, sakatlanıyor. Diskalifiye edilmezse iyidir. Takım, Barış'a karşı yine bildiğimiz gibi. Şaşırtmıyorlar. :) Bölümü yarın özetten izlerim. :A

Dün akşam Aşkım gitmiş, sevindim. Gönüllüler'in iki garanti sayısından biri gitti, sıra diğerinde. :A

Sercan'da iki gündür düşüyor, sakatlanıyor. Diskalifiye edilmezse iyidir. Takım, Barış'a karşı yine bildiğimiz gibi. Şaşırtmıyorlar. :) Bölümü yarın özetten izlerim. :A

Dünkü bölümü seyrettin mi? :A

Kütük dostumdan neler duyuyorum 😱 @Sherlock
Reisin tarafına geçtim kütük dostum.. @Sherlock
Bu üçlü çok güçlü aynı ismi mi destekleyeceğiz canım yoldaşlarım 😳 😳 @Sherlock
Gözlerime inanamıyorum. 😱

Canım yoldaşlarımla birlikte Nisa reisim için tek bir vücut mu olacağız gerçekten... Olabilir mi gerçekten bu, bunu yapabilirsek artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz yoldaşlarım. :bhr: