TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Gözlerime inanamıyorum. 😱

Canım yoldaşlarımla birlikte Nisa reisim için tek bir vücut mu olacağız gerçekten... Olabilir mi gerçekten bu, bunu yapabilirsek artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz yoldaşlarım. :bhr:
Biz bunu başarabilirsek Nisa reisimin önünde hiç kimse duramaz artık bu saatten sonra... @Maskeli Fedai

Biz bunu başarabilirsek Nisa reisimin önünde hiç kimse duramaz artık bu saatten sonra... @Maskeli Fedai
ŞAMPİYON OLACAĞIZ... @Maskeli Fedai

Hainli Fedai'ye hiç güvenmiyorum yalnız Utku beyciğim, foruma girdiği an "Sercan reisim dururken sizin çakma reisinizi mi destekleyeceğim..." diyecekmiş gibi hissediyorum. :A

Hainli Fedai'ye hiç güvenmiyorum yalnız Utku beyciğim, foruma girdiği an "Sercan reisim dururken sizin çakma reisinizi mi destekleyeceğim..." diyecekmiş gibi hissediyorum. :A
Benim de içimde öyle bir korku mevcut maalesef Şerlok beyciğim :A

Utku beyciğim bu sezon en kötü Ogeday'ı şampiyon yaparız ve mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum, hain kütüğün yarışmacılar dökülüyor. :A Aklı varsa yoldaşlarının yanında olur. :A @Maskeli Fedai

Utku beyciğim bu sezon en kötü Ogeday'ı şampiyon yaparız ve mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum, hain kütüğün yarışmacılar dökülüyor. :A Aklı varsa yoldaşlarının yanında olur. :A @Maskeli Fedai
Ogeday çok güçlü bir şampiyonluk adayı Şerlok beyciğim. Kütüğün Sercan'ı falan hikaye, şampiyon olacak birisini desteklemek istiyorsa bizim yanımızda olmalı :A @Maskeli Fedai

İkiniz de Vesvese yapıyorsunuz. 😂
Aklı varda hep rakibe karşı kullanıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
İlk iki eşleşmede sürpriz yok. Merve de Gizem'e karşı pek zorlanmaz sanırım. Diğer eşleşmeler çekişmeli geçebilir.

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Oo Gizem Merve'yi eledi. İlk süpriz geldi. Ama iyi atışlar yaptı hep. Normal oyunlarda da böyle atsa bizimkileri de yener :A
------

Aynen dsfdsfs

Bu arada zayıf seçeyim derken elenen Merve :A :A :A
Gizem iyi attı ama, bu performansı normal oyunlarda gösterse tehlike yaratır :A
------

İyi halka atanlar avantajlı gibi bu oyunda.

• Beğendim
Nisa reisimin atışları hala güven vermiyor maalesef.
------

Yağmur öyle bir konuştu ki sanki en büyük şampiyonlardan birisi
Zar zor birleşmeyi görebilecek birisi için fazla iddialı cümleler :D
------

Ünlüler takımı Ogeday'dan bu kadar korkmayın ya :A Nasıl da hepsi Gökhan'ı destekliyor :D

Son düzenleme:
  • Beğendim
Gökhan-Yasin dostluğu çok garip cidden ya. Gökhan bu sene performansının yanında değişik arkadaş seçimleriyle de hayal kırıklığı :A
------

Bu dörtlü çok güçlü o zaman 😳 😳

Gözlerime inanamıyorum. 😱

Canım yoldaşlarımla birlikte Nisa reisim için tek bir vücut mu olacağız gerçekten... Olabilir mi gerçekten bu, bunu yapabilirsek artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz yoldaşlarım. :bhr:
Yoldaşlarım yeni dünya düzeninde olmadığımız masa yok artık.. Biz çok güçlüyüz.. 😳😳
------

Ahahahahahha sesli gülmemek elde değil :A Sayın Gs'li dostumun beni benden daha iyi tanımasından rahatsızım..
------

Ogeday çok güçlü bir şampiyonluk adayı Şerlok beyciğim. Kütüğün Sercan'ı falan hikaye, şampiyon olacak birisini desteklemek istiyorsa bizim yanımızda olmalı :A @Maskeli Fedai
Dostunu satan adamı hayatta desteklemem kütükler unutun o işi :A
------

Sercan bireysel görünce eski günlerini hatırlar mı acaba dedim ama yok bu adam bitmiş :A @Maskeli Fedai
Seco başkan bitmiş be kütük dostum..