Avatarındaki herif gibi mi?Çirkin olana çirkin demek haktır. Ondan olsa olsa çirkinler reisi olur. 🤮 🤮 🤮
Avatarındaki herif gibi mi?Çirkin olana çirkin demek haktır. Ondan olsa olsa çirkinler reisi olur. 🤮 🤮 🤮
@serhatt kıskanıyor reisimi, asıl ecünnü kendisi
KaosKıskanılacak bir yanı yok ki ayol, dümdüz bir ecünnü işte.
Katılıyorum. Berna tamamen unutuldu gitti mesela. Şimdi Ezgi de öyle. Her oyuna çıktıklarında karşı takıma puan yazıyor bu isimler. Öncelik onlarda olmalı.
Seni bulur da varlık yaşar umarım@MasacRE bunu beğendiğine göre gözü dönmüş iyice yokluktan. .ss
Yok bugün Hikmet'in karşısındaki çeteyi aşağıladı abimAcun abim gizli Hikmet fanı zaten Utku beyciğim, aşağılaya aşağılaya uçurdu adamı.
------
Rahat bırak yoldaşımı ve reisimi. 😡
Avatarımdaki herif dünya yakışıklısı çatla.Avatarındaki herif gibi mi?
Adem'i ben de sevmem ama senin nefretin bambaşka ya Adam iyi yarışmacı yani kabul etmek lazım bu durumuadem yemreyle,ardahan,gökhanla oynayarak zirveye yerleşmeye başarmış
Reisimin oynadığı zaman gösterdiği performans ortada ve sakatlığı da ciddi değil. Atakan'ın durumuyla alakası yok yani, Nisa'yı yazacak bir durum yok ortadaNisada oynamıyor oda sakat değil mi?
Benim gibi dünya güzeliyle varlığın kralını yaşar.Seni bulur da varlık yaşar umarım
Neden? Sakatları yazmadınız mı iki oyundur? Yarınada Nisa yok.Reisimin oynadığı zaman gösterdiği performans ortada ve sakatlığı da ciddi değil. Atakan'ın durumuyla alakası yok yani, Nisa'yı yazacak bir durum yok ortada
Nagihan ❤️HikmetNagihan ablam kaslarının hakkını veriyor yine
Bir sürgüne gönderilen iki sakata bak, bir de Nisa'ya. Hala Nisa yazılmalı diyorsan sana daha diyecek sözüm yokturNeden? Sakatları yazmadınız mı iki oyundur? Yarınada Nisa yok.
Ogeday çocukluk arkadaşını yazacağına sevgilisini yazsaydı, oda sakat 🤪
Olm Nisa nın performansı iyi olsa ne olacak oynamadıktan sonra... 1 gün sürgüne gidecek okadar...Bir sürgüne gönderilen iki sakata bak, bir de Nisa'ya. Hala Nisa yazılmalı diyorsan sana daha diyecek sözüm yoktur