Emre Ozansoy
Moderatör
Kişisel meseleleri bir yana bırakıp yazılması gereken ismi yani Atakan'ı yazanlara helal olsun...
Güzelden anlamadığın için normaldir.Acun abim yargı dağıtıyor
------
Seni görünce ben de böyle oluyorum
Güzelden anlamadığın için normaldir.
Kenan kendi adına konuşmuş ve doğru konuşmuş aldı Beren'i.
Oldu... Atakan'ı severim ama onun gitmesi gerek.Açık oylama olsun lütfen.
Beren de güzel Nisa da güzelKenan kendi adına konuşmuş ve doğru konuşmuş aldı Beren'i.
Kenan'a bak da ders al.
Beren'in kesip attığı tırnak bile o ecünnüden daha güzeldir.Beren de güzel Nisa da güzel
Acun istese bu kadar oy toplayamazdı Hikmet içinYa şu çakma Atakan’ı yollayın, sadece kafa karıştırıyor Avatar Atakan’la adaş olduğu için etkisiz eleman.
Hikmet SMS birincisi çıkar… ✍🏻
Senin gözlerin kör olmuşBeren'in kesip attığı tırnak bile o ecünnüden daha güzeldir.
Kimin gözlerinin kör olduğu çok net belli. O ecünnüyü beğenenin sağlam gözlerinin olması şaşırtıcı olurdu zaten. .ssAcun istese bu kadar oy toplayamazdı Hikmet için
------
Senin gözlerin kör olmuş
Acun abim gizli Hikmet fanı zaten Utku beyciğim, aşağılaya aşağılaya uçurdu adamı.Acun istese bu kadar oy toplayamazdı Hikmet için
Rahat bırak yoldaşımı ve reisimi. 😡Kimin gözlerinin kör olduğu çok net belli. O ecünnüyü beğenenin sağlam gözlerinin olması şaşırtıcı olurdu zaten. .ss
Yoldaşın saldırıyor bana o avatarındaki leş ecünnü için, ben de bayılmıyorum size!Acun abim gizli Hikmet fanı zaten Utku beyciğim, aşağılaya aşağılaya uçurdu adamı.
------
Rahat bırak yoldaşımı ve reisimi. 😡