Emre Ozansoy
Süper Mod.
Kişisel meseleleri bir yana bırakıp yazılması gereken ismi yani Atakan'ı yazanlara helal olsun...
Güzelden anlamadığın için normaldir.Acun abim yargı dağıtıyor![]()
------
Seni görünce ben de böyle oluyorum![]()
Güzelden anlamadığın için normaldir.![]()
Kenan kendi adına konuşmuş ve doğru konuşmuş aldı Beren'i.
Oldu...Açık oylama olsun lütfen.![]()
Beren de güzel Nisa da güzelKenan kendi adına konuşmuş ve doğru konuşmuş aldı Beren'i.
Kenan'a bak da ders al.![]()
Beren'in kesip attığı tırnak bile o ecünnüden daha güzeldir.Beren de güzel Nisa da güzel![]()
Acun istese bu kadar oy toplayamazdı Hikmet içinYa şu çakma Atakan’ı yollayın, sadece kafa karıştırıyor Avatar Atakan’la adaş olduğu için etkisiz eleman.
Hikmet SMS birincisi çıkar… ✍🏻
Senin gözlerin kör olmuşBeren'in kesip attığı tırnak bile o ecünnüden daha güzeldir.![]()
Kimin gözlerinin kör olduğu çok net belli.Acun istese bu kadar oy toplayamazdı Hikmet için
------
Senin gözlerin kör olmuş![]()
Acun abim gizli Hikmet fanı zaten Utku beyciğim, aşağılaya aşağılaya uçurdu adamı.Acun istese bu kadar oy toplayamazdı Hikmet için![]()
Rahat bırak yoldaşımı ve reisimi. 😡Kimin gözlerinin kör olduğu çok net belli.O ecünnüyü beğenenin sağlam gözlerinin olması şaşırtıcı olurdu zaten. .ss
Yoldaşın saldırıyor bana o avatarındaki leş ecünnü için, ben de bayılmıyorum size!Acun abim gizli Hikmet fanı zaten Utku beyciğim, aşağılaya aşağılaya uçurdu adamı.
------
Rahat bırak yoldaşımı ve reisimi. 😡