TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Son ismi performans birincisi söyleyecek zaten. O da Berkan veya Seda gibi görünüyor şu anki gidişatta. Onların yazacağı isme bakmak lazım :A

Bu arada yarın da kaybetmemiz takımın yararına olur. Siz Aşkım'ı göndermeden bizim zayıf halkalardan birini göndermemiz lazım :A
------

Aklın yolu bir işte. Kimyasal silahı da senin üstünde test edeceğiz zaten :A
Bunların çocuklarının adı da "Yarmagül" olur. @Sherlock @Özgür :A

IMG_1947.jpg

Atakan ne kadar komiksin sen keh keh keh.
------

Sude ve Nisa yok. Bence kadınlar mücadelesinin oynanmasına hiç gerek yok. Direkt erkekler mücadelesine geçebiliriz :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: B4RON
Ezgi gitmeden bir oyun kazan artık gözünü seveyim. Aşkım'ı da yenemeyeceksen kimi yeneceksin sen :(

Hem reisim hem de Sude yok bugün. Şu an Bayern Münih karşısındaki Çaykur Rizespor gibi hissediyorum kendimi Şerlok beyciğim...
İddialı isimlerin daha sezonun başında elenmesini engellemek adına, hemen gelip gitsin diye getirilen Aşkım’a sayı verildi… Ben böyle skandal görmedim Utku beyciğim, reisim ve Sude’siz hem güzellik hem de performans açısından düşüşteyiz…

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: B4RON and MasacRE
İddialı isimlerin daha sezonun başında elenmesini engellemek adına, hemen gelip gitsin diye getirilen Aşkım’a sayı verildi… Ben böyle skandal görmedim Utku beyciğim, reisim ve Sude’siz hem güzellik hem de performans açısından düşüşteyiz…
Ona karşı da hemen gitsin diye getirilen Ezgi verdi sayıyı zaten. Ama şimdi Berna da zor yendi Aşkım'ı. O da muhtemelen ilk ve son puanımız olacaktır :A