Şampiyonum adım adım zirveye çıkacaktır.
Kıskanılacak bir yanı yok ki ayol, dümdüz bir ecünnü işte.@serhatt kıskanıyor reisimi, asıl ecünnü kendisi
Kıskanılacak bir yanı yok ki ayol, dümdüz bir ecünnü işte.
Çok tatlıı@MasacRE bunu beğendiğine göre gözü dönmüş iyice yokluktan. .ss
Seni görünce ben de böyle oluyorum🤮 🤮 🤮 🤮 🤮 🤮
Hull City yenilgilerinin sinirini yarışmacıları azarlayarak çıkarıyor diyelim biz ona.Acun abim yargı dağıtıyor
Çok asabi 🤣🤣🤣 Hull City 4 de 0 yapınca 😁Acun abim yargı dağıtıyor
Hak edene hak ettiğini veriyorHull City yenilgilerinin sinirini yarışmacıları azarlayarak çıkarıyor diyelim biz ona.
Atakan'ın bahsettiği ne bilmiyorum ama Yunus Emre'nin dediği "ayı" da bir şey yok bence.Hak edene hak ettiğini veriyor
Ya birisi karaktersiz diyor. Biri çıkmış ayı diyor. Onları uyaracak tabii çok doğal ne var bunda, eskiden de böyle çıkışları olurdu Acun'unÇok asabi 🤣🤣🤣 Hull City 4 de 0 yapınca 😁
Her hayvan aynı sebepten söylenmez. Ayı hakarettir, aslan, kaplan ise övme anlamında kullanılırAtakan'ın bahsettiği ne bilmiyorum ama Yunus Emre'nin dediği "ayı" da bir şey yok bence.Aslan, kaplan deyince sorun olmuyor da ayı deyince mi sorun oluyor?
Acun Turabi'yi kaç defa azarladı bu yarışmada bundan çok daha sert bir şekildeBu arada zamanında Turabi Yiğite , İt dediğinde bu siniri neredeydi 🤷
Acuna laf ettirmedin vallahi 🤣🤣🤣🤣Ya birisi karaktersiz diyor. Biri çıkmış ayı diyor. Onları uyaracak tabii çok doğal ne var bunda, eskiden de böyle çıkışları olurdu Acun'un
------
Her hayvan aynı sebepten söylenmez. Ayı hakarettir, aslan, kaplan ise övme anlamında kullanılır
------
Acun Turabi'yi kaç defa azarladı bu yarışmada bundan çok daha sert bir şekilde
Bu konuda Acun abimin destekçisiyimAcuna laf ettirmedin vallahi 🤣🤣🤣🤣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?