TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bizim üç kere üst üste kadın yollamamız lazım çok acil. Ezgi, Berna ve Evrim bu yollanacak isimler. Yağmur bir süre daha idare eder. Sude, Seda ve Nisa da çekirdek kadro olarak devam eder.

Şerlok beyciğime bak bee, ne analizler yapmış. Yarın gel Survivor Panorama'da işe başla hemen :A

Bence bizim dondurma reise daha çok benziyor şu an Hikmet'in durumu. Ama o sinsi sinsi her şeyi kurarak gelmişti Survivor'a. Hikmet için öyle bir durum yok gibi sanki ya da çok iyi oynuyor :A
Damla Can ile partner olacaksam hemen Utku beyciğim. :A

Hikmet o kadar iyi oynayamaz sanki ya, bana plansız-programsız ayıboğan bir abimiz gibi geliyor. :A
Performansımız gayet iyi şimdilik, zamanlar daha da iyi olacaktır. :Z
İyi mi... :A

Dikkatli bak performans tablosuna...

Tobey.jpg

Buradan görebildiğimiz kadarıyla Hikmet asla belli bir strateji izleyerek veya kötü niyetiyle yapmadı yaptıklarını. Adam fiziki yapısı gereği biraz iri yarı, hareketleri de dengesiz ve kendisini ifade edemiyor. Örneğin geçenlerde yaşanan olayda bence de Yunus Emre'yi ayırmak istiyordu ancak adam öyle dengesiz ki ayırmak isterken daha da büyümesine sebep oldu olayın. Üzerine gelinmesi de tamamen kendini ifade edemeyişinden ve bu dengesizliğinden kaynaklı bence, hem kolay hedef olarak gördüler bu anlamda biraz hem de yanlış anladılar Hikmet'i. Fakat bu durumun ben de ona yaracağını düşünüyorum.

Tam karşılığı değil ama yıllar önce Hasan da sesi çok çıkan Turabi ve arkadaşları, ona yüklendiği an SMS olarak uçmuştu. Tabii ki Hasan kendini çok daha iyi ifade edebiliyordu ancak onun da üzerine bir anda gelinmişti ve onun Hikmet'e göre en büyük eksisi o sezon performans olarak kötüydü. Hikmet performans olarak o kadar kötü değil ve açılıyor gibi. Hem SMS olarak hem de performans olarak bir anda uçarsa şaşırmam. Benzer bir durumun Sercan cephesinde de yaşanabileceğini düşünüyorum ayrıca, tabii onun performansı bir değil bir iki tık artmalı...
Tek fark Üslup reis mağdur olmak için elinden geleni yaptı ve konuşmak için haftanın birincisi olmaya bekledi Hikmet daha dobra ve daha iyi bir yarışmacı sadece kışkırtmalara gelmemeli çünkü dsq olmak için çok kolay.

Damla Can ile partner olacaksam hemen Utku beyciğim. :A

Hikmet o kadar iyi oynayamaz sanki ya, bana plansız-programsız ayıboğan bir abimiz gibi geliyor. :A

İyi mi... :A

Dikkatli bak performans tablosuna...

Ekli dosyayı görüntüle 114874
2019'da da geçimsizmiş ama Şerlok beyciğim. Dışarıdan dediğin gibi bir izlenim veriyor ama ne olduğunu tam anlamak için biraz daha beklemek gerekebilir :A

Tahminimce bu akşamda ünlüler alacaktır..

Yenselerde sürekli kavga ve kaos içindeki gönüllüleri birde 3 aday birden çıkaracakları zaman izlemek istiyorum. Bakalım Acunun yolladığı yemi Ezgiyi mi yoksa dışlayarak farkında olmadan bir dev yarattıkları Hikmeti mi harcayacaklar.

Hesaplarıma göre 8-7 ünlüler aldı bu oyunu...

Şu ana kadar tek bir sayısı bile yok. İkisi de zayıf halka olarak geldi işte, her şeyden bir anlam çıkarmayın :A
Garanti sayı olsun diye getirmediyse bile Ser***'ın sürgün adasından döndüğü zamanlarda bozulan psikolojisini düzeltsin diye getirmiştir. :A Her türlü zarar yani. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Garanti sayı olsun diye getirmediyse bile Ser***'ın sürgün adasından döndüğü zamanlarda bozulan psikolojisini düzeltsin diye getirmiştir. :A Her türlü zarar yani. :A
Aman Aşkım mı düzeltecek onun psikolojisini :A Ezgi yine kaybetti bak, 0 galibiyetle devam ediyor yoluna hala :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Papatyam en azından sırayla sercan, barış ve Ogeday la olmuyor daha edepli :A senin Nisa @serhatt gibi :A
Sercan'la olmadı, o Sercan'ın tek taraflı yaşadığı bir şeydi sadece :A Barış konusunda ben de rahatsızım ama adam yakışıklı maalesef yapacak bir şey yok :A Ogeday ile de çok yakışıyorlar :bhr:
------

Araları iyiydi, ona da iyi gelir herhalde. :A Ezgi de Gönüllüler'in asıl yarışmacılarının kolay gitmemesi için getirildi, başka açıklaması olamaz. :A
Bugün ünlüler kaybederse Aşkım'ı, gönüllüler kaybederse Ezgi'yi yazacak anlaşılan :A
------

Hadi be Sude, sen seversin finalleri...

• İlginç
Reactions: xemrexxx