TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yunus Emre azıcık aklın varsa Hikmet'le uğraşma işinden vazgeç bak cidden komalık olursun. Birisi bir gün yanlışlıkla aradan çıkacak yada Hikmet'i tutamayacak oğlan üç ay pipetle beslenmek zorunda kalacak.

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bu akşam Acun; "Patron Benim -1 " adlı bölümünden kesitler izleyeceğiz...

Malum kavga,gürültü kısıtlı veriyor artık devreye girmiş :A:A:A:A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bir kişinin üstüne bu kadar çok insanın hep birlikte yüklenmesi her zaman o tek kalan insana yaramıştır. Hikmet için bu son olaylardan sonra final kapısı ardına kadar açılmış durumda diye düşünüyorum. Bundan sonra tek yapması gereken performansını kademe kademe arttırması olacaktır.

Buradan görebildiğimiz kadarıyla Hikmet asla belli bir strateji izleyerek veya kötü niyetiyle yapmadı yaptıklarını. Adam fiziki yapısı gereği biraz iri yarı, hareketleri de dengesiz ve kendisini ifade edemiyor. Örneğin geçenlerde yaşanan olayda bence de Yunus Emre'yi ayırmak istiyordu ancak adam öyle dengesiz ki ayırmak isterken daha da büyümesine sebep oldu olayın. Üzerine gelinmesi de tamamen kendini ifade edemeyişinden ve bu dengesizliğinden kaynaklı bence, hem kolay hedef olarak gördüler bu anlamda biraz hem de yanlış anladılar Hikmet'i. Fakat bu durumun ben de ona yaracağını düşünüyorum.

Tam karşılığı değil ama yıllar önce Hasan da sesi çok çıkan Turabi ve arkadaşları, ona yüklendiği an SMS olarak uçmuştu. Tabii ki Hasan kendini çok daha iyi ifade edebiliyordu ancak onun da üzerine bir anda gelinmişti ve onun Hikmet'e göre en büyük eksisi o sezon performans olarak kötüydü. Hikmet performans olarak o kadar kötü değil ve açılıyor gibi. Hem SMS olarak hem de performans olarak bir anda uçarsa şaşırmam. Benzer bir durumun Sercan cephesinde de yaşanabileceğini düşünüyorum ayrıca, tabii onun performansı bir değil bir iki tık artmalı...

"AllStar" değil mi mecburen olmamalı böyle sadece 1 kere düşürmek oyunu şansa bağlı yapıyor
Ya öyle de eskiden 10 puan olunca biterdi oyun. Şimdi ayrı ayrı kadınlar 8 erkekler 8, bir de üstüne 1-1 olursa best of. Her oyun 2 olunca kazanılırsa baya uzun sürer bu sefer :D

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Aşkım'ı, Ünlü kadınlar ilk turu sürekli alınca Gönüllüler için garanti sayı olarak getirdi Ünlü düşmanı Acun Medya...

Buradan görebildiğimiz kadarıyla Hikmet asla belli bir strateji izleyerek veya kötü niyetiyle yapmadı yaptıklarını. Adam fiziki yapısı gereği biraz iri yarı, hareketleri de dengesiz ve kendisini ifade edemiyor. Örneğin geçenlerde yaşanan olayda bence de Yunus Emre'yi ayırmak istiyordu ancak adam öyle dengesiz ki ayırmak isterken daha da büyümesine sebep oldu olayın. Üzerine gelinmesi de tamamen kendini ifade edemeyişinden ve bu dengesizliğinden kaynaklı bence, hem kolay hedef olarak gördüler bu anlamda biraz hem de yanlış anladılar Hikmet'i. Fakat bu durumun ben de ona yaracağını düşünüyorum.

Tam karşılığı değil ama yıllar önce Hasan da sesi çok çıkan Turabi ve arkadaşları, ona yüklendiği an SMS olarak uçmuştu. Tabii ki Hasan kendini çok daha iyi ifade edebiliyordu ancak onun da üzerine bir anda gelinmişti ve onun Hikmet'e göre en büyük eksisi o sezon performans olarak kötüydü. Hikmet performans olarak o kadar kötü değil ve açılıyor gibi. Hem SMS olarak hem de performans olarak bir anda uçarsa şaşırmam. Benzer bir durumun Sercan cephesinde de yaşanabileceğini düşünüyorum ayrıca, tabii onun performansı bir değil bir iki tık artmalı...
Şerlok beyciğime bak bee, ne analizler yapmış. Yarın gel Survivor Panorama'da işe başla hemen :A

Bence bizim dondurma reise daha çok benziyor şu an Hikmet'in durumu. Ama o sinsi sinsi her şeyi kurarak gelmişti Survivor'a. Hikmet için öyle bir durum yok gibi sanki ya da çok iyi oynuyor :A
------

Ezgi yine sayı alır ama Aşkım onu da yapamaz. :A
Şu ana kadar tek bir sayısı bile yok. İkisi de zayıf halka olarak geldi işte, her şeyden bir anlam çıkarmayın :A