Kavgasız fragman mı olur...
Ceza geldi geleli fragmanlar böyle emre
Kavgasız fragman mı olur...
Bende önemli bir durum var sanıyordum ama tekrar yapıyor anlat bakalım vardı en son
Ana Kadronun hayatı daha uzun olsun diye yapılmış bir hamle Barış-Mert-Evrim potası onu korkuttu bence reyting getiren isimleri kaybetmek istemedi.11 yıldır yaptığı yarışmada.. 11 yılda yuvarlak hesap 100 den fazla isim yarıştı desek..
Allstar çağıra çağıra Aşkım ve Ezgi yi mi çağırmış 🤷🤷🤷
Sercan Nisa ile ters düşüyor her zaman.
Barış ve Adem ile alakalı olan tespitlerini çok doğru buldum kendisinin. Zaten Nisa reisim dahil oradaki hiç kimse hatasız değil, körü körüne düşman olmaya veya sevmeye gerek yok kimseyi.
Yeni düşmanını çabuk gönderdi @Emre OzansoyBu Furkan düşmanlığı nereden çıktı be? 😱
Gizem'in Miss Turkey seçildiğini biliyordum da Serenay'ın önünde kazandığını görmemiştim2010 Miss Turkey yarışmasında 2. Olan Serenay Sarıkaya'yı geçip 1. Olan Survivor güzeli kim?
Gizem Memiç, 2010 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 'en güzel' seçilmişti. Aynı yıl yarışmaya katılan Serenay Sarıkaya ise Gizem Memiç'in ardından 2. olmuştu.
Ekli dosyayı görüntüle 114721
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @The_Erinch @MasacRE @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Cervantes @Tolstoyevski @Zeyno @EmreCan @dreamy @Özgür @12.Adam @Forumdash @serhatt @Mircan Saye @mesmeso @Aserat
Merve'nin başına bir iş gelmesin de, gerçi ona herkes düşman ondan arada kaynar oYeni düşmanını çabuk gönderdi @Emre Ozansoy
------
Gizem'in Miss Turkey seçildiğini biliyordum da Serenay'ın önünde kazandığını görmemiştim
Son birkaç günü kaçırdım, bugün dönüyorum sahalara
Karşına Hikmet gibi biri çıkar da seni de uçurur inşallah papatyana yaptığı gibi------
Papatyam doğru demiş ben de hep @serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @Alos @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @dreamy @Özgür e falan küfrederim
Sercan'ı sadece Barış ve Adem'e karşı destekliyorum ben de Şerlok beyciğim Ama bence çıkışını yanlış zamanda yaptı. Performansını yükseltmezse elinde patlar bu çıkışı
Ben mi? Ne alaka? 😱Yeni düşmanını çabuk gönderdi @Emre Ozansoy
Sude'den sayı aldı... 😱 Tarihe geçelim...Merve sayı kaybeder gibi de bilemedim...