TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

11 yıldır yaptığı yarışmada.. 11 yılda yuvarlak hesap 100 den fazla isim yarıştı desek..
Allstar çağıra çağıra Aşkım ve Ezgi yi mi çağırmış 🤷🤷🤷
Ana Kadronun hayatı daha uzun olsun diye yapılmış bir hamle Barış-Mert-Evrim potası onu korkuttu bence reyting getiren isimleri kaybetmek istemedi.

Bu Furkan düşmanlığı nereden çıktı be? 😱
Yeni düşmanını çabuk gönderdi @Emre Ozansoy :A
------

2010 Miss Turkey yarışmasında 2. Olan Serenay Sarıkaya'yı geçip 1. Olan Survivor güzeli kim?

Gizem Memiç, 2010 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 'en güzel' seçilmişti. Aynı yıl yarışmaya katılan Serenay Sarıkaya ise Gizem Memiç'in ardından 2. olmuştu.​

Ekli dosyayı görüntüle 114721
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @The_Erinch @MasacRE @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Cervantes @Tolstoyevski @Zeyno @EmreCan @dreamy @Özgür @12.Adam @Forumdash @serhatt @Mircan Saye @mesmeso @Aserat
Gizem'in Miss Turkey seçildiğini biliyordum da Serenay'ın önünde kazandığını görmemiştim :A

Nisa finali yaptı neredesiniz @MasacRE @12.Adam
------

Şampiyon acımıyor
Son birkaç günü kaçırdım, bugün dönüyorum sahalara :A
------

Karşına Hikmet gibi biri çıkar da seni de uçurur inşallah papatyana yaptığı gibi :A
------

Bu sezon Sercan abimin de destekçisi olacağız belli ki, gerçekleri bir bir dile getirmiş abim... @MasacRE @BARON男爵

Sercan'ı sadece Barış ve Adem'e karşı destekliyorum ben de Şerlok beyciğim :A Ama bence çıkışını yanlış zamanda yaptı. Performansını yükseltmezse elinde patlar bu çıkışı :A

Son düzenleme:
Bu kaos grubunun içinde Atakan ve Gökhan da girmiş galiba 😁😁

Bu arada Sercan tamamen Barış derdinden dolayı Ademe gerçekten boş yapmış.

Ödül iyiymiş, umarım Ünlüler almıştır oyunu. :bhr:

Murat Ceylan'ın, Evrim'in 2 yıl önce dediğini hatırlatması da harika. :A Evrim de kazanırlarsa çay istiyor sadece. 😱
------
Ni** ve Ser*** oynayamıyormuş, iyi oyun olacak demek... :A

Merve Aydın'dan sonra Ünlüler'in garanti sayısı Aşkım olur demiştim ama aldı ya oyunu. 😱 Ezgi de beceriksiz o ayrı tabi..
------
Elif acımıyor... :Z
------
Gizem tak tak güzel attı, beklemiyordum sayı alacağını... :A Ha Seda karıştırıp strese girmese belki alamazdı.
------
4-0 oldu, Ünlüler güzel gidiyor... :Z Umarım böyle devam ederler. :bhr:

Merve sayı kaybeder gibi de bilemedim...
------

Merve sayı kaybeder gibi de bilemedim...
Sude'den sayı aldı... 😱 Tarihe geçelim...

Son düzenleme: