The_Erinch
Favori Üye
Ben bunu görmüştüm daha önce 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ben bunu görmüştüm daha önce 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Skai.Hangi kanalda yayınlanıyor?
Ancak küfredersin kapasiten ona yetiyor sadece.------
Papatyam doğru demiş ben de hep @serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @Alos @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @dreamy @Özgür e falan küfrederim
Bence çok başarılı bir troll bu Yunus... Çok gülüyorum 😁😁😁------
Papatyam doğru demiş ben de hep @serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @Alos @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @dreamy @Özgür e falan küfrederim
------
Acil durum konseyi var deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum ama.Saçmalığın daniskası.
Oyle birşey olsa Acun kendi Instagram hesabından duyururdu.Acil durum konseyi var deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Oyle birşey olsa Acun kendi Instagram hesabından duyururdu.
Benim de aklıma takım değişikliği vs. geldi ama dediğiniz gibi fragman yayınlanır ve 2 saat içinde hiç olmadığı kadar reklam yapılırdı.Sadece aklıma Yunus Emre nin huzursuzluğundan dolayı gene Ünlülere geçebilir olayı geliyor.
Ama bu tarz şeyler olsa; Acun rating kasmak adına 11111 defa fragman koyardı.
Tekrar olacakmış.Benim de aklıma takım değişikliği vs. geldi ama dediğiniz gibi fragman yayınlanır ve 2 saat içinde hiç olmadığı kadar reklam yapılırdı.
Ada hayatı yada Anlat Bakalım tarzı bir şey de olabilir.
Kavgasız fragman mı olur...fragman çıkmışş
@Hazem @Emre Ozansoy @Cervantes @MasacRE @12.Adam @Zeyno @The_Erinch