Hazem
Favori Üye
EvetÜç Kuruş değil mi?
Bölüm nasıldı ? Beğendin mi?Tvde Üç kuruşu netten de suvivoru açtım
Ardahan ve Yunu Emreyle oynayarak işi zor bmyfc dışında seveni yok eğer şampiyon olmak istiyorsa daha ön planda kalmalı ademin gölgesi gibi ortalıkta dolanmamalı
Ayyy resmen @serhatt ın hayaliKeşke bizde seninkileri de böyle inceleyebilsek Barış.
https://twitter.com/x/status/1490929808603111426
Kurt bakışlım ve şampiyonum olmasa çekilmez bu yarışma.Ayyy resmen @serhatt ın hayali
Neyse bnm favori kaslım bu tek başına @Forumdash @The_Erinch @Forumdash @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD i döver ; @Dosi @Zeyno @Angelica yı yolarEkli dosyayı görüntüle 114744
Kaslarıyla gelip beni incelemeliler.Ayyy resmen @serhatt ın hayali
Neyse bnm favori kaslım bu tek başına @Forumdash @The_Erinch @Forumdash @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD i döver ; @Dosi @Zeyno @Angelica yı yolarEkli dosyayı görüntüle 114744
Nolur kavga ederkenki videolarından atAyyy resmen @serhatt ın hayali
Bence kötü, para israfı yeme. Alma aldırma! Eyüp istemişti almıştım ama değmiyor...Sen git o kadar oyunu kaybet, sonra da pozitif gidelim kazanalım diyor Atakan.O iş öyle olsaydı...
------Aaa, fragmanda Atakan'ın bağırdığını görmüştüm. Kolu sakatlanmış.
------Alt tarafı bir paket Oreo, abartmasan mı Merve?Bu arada hiç yemedim, nasıl bir şey acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?