Hazem
Favori Üye
EvetÜç Kuruş değil mi?
Bölüm nasıldı ? Beğendin mi?Tvde Üç kuruşu netten de suvivoru açtım
Evet
Bölüm nasıldı ? Beğendin mi?
Ardahan ve Yunu Emreyle oynayarak işi zor bmyfc dışında seveni yok eğer şampiyon olmak istiyorsa daha ön planda kalmalı ademin gölgesi gibi ortalıkta dolanmamalı
Ayyy resmen @serhatt ın hayaliKeşke bizde seninkileri de böyle inceleyebilsek Barış.
Kurt bakışlım ve şampiyonum olmasa çekilmez bu yarışma.Ayyy resmen @serhatt ın hayali
Neyse bnm favori kaslım bu tek başına @Forumdash @The_Erinch @Forumdash @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD i döver ; @Dosi @Zeyno @Angelica yı yolar Ekli dosyayı görüntüle 114744
Kaslarıyla gelip beni incelemeliler.Ayyy resmen @serhatt ın hayali
Neyse bnm favori kaslım bu tek başına @Forumdash @The_Erinch @Forumdash @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD i döver ; @Dosi @Zeyno @Angelica yı yolar Ekli dosyayı görüntüle 114744
Nolur kavga ederkenki videolarından at Yeni halıyle umarım ortalığı yıkarAyyy resmen @serhatt ın hayali
Bence kötü, para israfı yeme. Alma aldırma! Eyüp istemişti almıştım ama değmiyor...Sen git o kadar oyunu kaybet, sonra da pozitif gidelim kazanalım diyor Atakan. O iş öyle olsaydı...
------Aaa, fragmanda Atakan'ın bağırdığını görmüştüm. Kolu sakatlanmış.
------Alt tarafı bir paket Oreo, abartmasan mı Merve?Bu arada hiç yemedim, nasıl bir şey acaba?