TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

2010 Miss Turkey yarışmasında 2. Olan Serenay Sarıkaya'yı geçip 1. Olan Survivor güzeli kim?

Gizem Memiç, 2010 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 'en güzel' seçilmişti. Aynı yıl yarışmaya katılan Serenay Sarıkaya ise Gizem Memiç'in ardından 2. olmuştu.​

Ekli dosyayı görüntüle 114721
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @The_Erinch @MasacRE @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Cervantes @Tolstoyevski @Zeyno @EmreCan @dreamy @Özgür @12.Adam @Forumdash @serhatt @Mircan Saye @mesmeso @Aserat
Yalnız bu sene daha güzel geldi gözüme taki bernaya yenilene kadar

• Güldürdün
Reactions: Dosi
2010 Miss Turkey yarışmasında 2. Olan Serenay Sarıkaya'yı geçip 1. Olan Survivor güzeli kim?

Gizem Memiç, 2010 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 'en güzel' seçilmişti. Aynı yıl yarışmaya katılan Serenay Sarıkaya ise Gizem Memiç'in ardından 2. olmuştu.​

Ekli dosyayı görüntüle 114721
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @The_Erinch @MasacRE @BARON男爵 @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Cervantes @Tolstoyevski @Zeyno @EmreCan @dreamy @Özgür @12.Adam @Forumdash @serhatt @Mircan Saye @mesmeso @Aserat

Okudum dün bu haberi Gizem güzel kız ya :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
O kadar iyi bir parkura bu kadar saçma bir atış mesafesi koymayın be AllStar dediniz oyunlar daha zorlu olsun

Nagihan ilk günden beri Merve Aydın’a oynuyor. Sporculuğunun zekatını verse yedi sülalen ihya olur. Ajitasyon, içten pazarlık, leş ego hepsi onda mevcut. İlk 8 göremeden gidersin fazla kasmana gerek yok.

Merve Aydın'ın çocuğu olduktan sonra atletizmi inanılmaz düşmüş. Kadın olmak ne zor şey ya. Kiloyu vermesine rağmen fiziksel olarak %50’si kalmış.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Merve'nin artık kendine çeki düzen vermesi lazım, gücünü mü tam kullanacak ne yapacaksa bir an önce yapsın ki her şeyi berbat etmesin.