Gönüllerin şampiyonu-Şampiyon konseptini beğendim Utku beyciğim.Oo Şerlok beyciğim eline sağlık. Bu versiyonu kullanırız artık![]()
Ben en iyisi konuya yazmayayım...Berna oyun kazandı 😱 😱
Nisa reisim ilk oyununda şov yaparak kazandı ama ikinci oyununu kaybetti maalesef. Ama iyi gördüm reisimi, başka oyunlar da kazanacaktırGönüllerin şampiyonu-Şampiyon konseptini beğendim Utku beyciğim.Artık bu fikrin savunucusuyuz.
![]()
Reisim gayet iyi Utku beyciğim, performans açısından problemi yok.Nisa reisim ilk oyununda şov yaparak kazandı ama ikinci oyununu kaybetti maalesef. Ama iyi gördüm reisimi, başka oyunlar da kazanacaktır![]()
Berna bizim takımda ama sevmesek de kazanması iyidirBen en iyisi konuya yazmayayım...
Düşmanımızın düşmanı dostumuzdur diyeceğim ama bize de düşman gibi.Berna bizim takımda ama sevmesek de kazanması iyidir![]()
Bir an önce elensin ama gidene kadar böyle arada bir sayı kazansın bariDüşmanımızın düşmanı dostumuzdur diyeceğim ama bize de düşman gibi.![]()
Reisim harika gidiyor ya. Sude de Kısmetse Olur olayları başladığından beri daha da iyi oldu sanki