TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Furkan - Gizem'den birisi gidecektir bu hafta.

Atakan, Gizem ve Bora son yedek değil miydi? Aşkım ve Ezgi'nin geleceğini söylüyorlar şimdi, Sercan yalnız kalmasın diye mi? (b)

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Anlat Bakalım başladı
------

Bu nasıl anlat bakalım? Eskiden 7 olan veya 10 olanın kazandığı anlat bakalım yaparlardı, yarışmacılara 2-3 dakika süre verirlerdi şimdi 4 olan kazanıyor, verdikleri süre ise 1 dakika, haliyle 12 dakika falan sürdü anlat bakalım. Hiç yapmasınlar daha iyi abi, ada görüntüleri falan versinler.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
+ Yunus Emre. :A 4'ünün de Savaşçı da oynaması...

IMG_20220209_112135.jpg
hqdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Ser***'ı hadi anladım da Gizem'i sürgün adasına göndermek ne? 😱 Cumartesi günü o kadar oyuna tek başına çıktı, sonrasında performansı kötü müydü? (b)

Sen git o kadar oyunu kaybet, sonra da pozitif gidelim kazanalım diyor Atakan. :A O iş öyle olsaydı...
------
Aaa, fragmanda Atakan'ın bağırdığını görmüştüm. Kolu sakatlanmış. :(
------
Alt tarafı bir paket Oreo, abartmasan mı Merve? :A Bu arada hiç yemedim, nasıl bir şey acaba?

Sen git o kadar oyunu kaybet, sonra da pozitif gidelim kazanalım diyor Atakan. :A O iş öyle olsaydı...
------
Aaa, fragmanda Atakan'ın bağırdığını görmüştüm. Kolu sakatlanmış. :(
------
Alt tarafı bir paket Oreo, abartmasan mı Merve? :A Bu arada hiç yemedim, nasıl bir şey acaba?
Bence kötü, para israfı yeme. Alma aldırma! Eyüp istemişti almıştım ama değmiyor...

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy