TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şu oyunu her gördüğümde Hakan reisimin Turabi'yi yok edişi geliyor aklıma, beni bir gülme alıyor.
Hain kütük @Maskeli Fedai olsa hatırlatır, ne güzel dalga geçerdik.

Onun dışında kaos dolu bir fragman, Survivor'dan nefret edenlerin bile ilgisini çekebilecek cinsten. İzlenir bu bölüm.

Batuhan hem ada hayatında, hem de parkurda ön planda ama dediğin gibi Acun'un sevmediği çok açık. O yüzden son 4'ü hak etmesine (performansı böyle devam ederse) rağmen kalacağını zannetmiyorum bende.

Reactions: Dosi
4 de 3 aynıyız 🤗🤗🤗 Ben birde bu sene bozulsada Atakanıda herşeye rağmen seviyorum.. Birazda Ademe sempatim var.

Bahsettiğin kişi de saygı var mıydıki bitsin be şampiyonum.
------
Sema ne yapıyor öyle?

Sercan isteyen istediği ile konuşur , kendin 2020'de konseyde kulak kulağa dedikodu yaptığın zamanları unuttun galiba .

Ayrıca Ser*** sana ne? İsteyen istediği ile istediği gibi konuşamaz mı?
------
Ni**'nın avukatı mısın sen Yasin? Kendisini ifade edemiyorsa sana ne, seni ne ilgilendirir?

Son düzenleme:
Yasin kendin Nisa 'ya sosyal medyadan sallarken ve hakaret ederken de bu kızın Türkçesi kötü , bana cevap veremez diye düşündün mü ? Yasin 'in dışarda kadınlara ağza alınmayacak küfürler ettiği videoları bile var , yarışmada olmaması gereken karakter yoksunu bir insan.

Gizem'in performansını hatırlamıyorum, Bora'yı da izlememiştim. Umarım iyilerdir.

Bora ve Hikmet aynı takımda değiller , bir araya gelselerdi takımı iyi karıştırırlardı .
@Dosi
------

Abi pizza tahminini yanlış günde yapmışsın
@The_Erinch

Vaaay, ödül iyiymiş. Yedeklerin gelişi ile birlikte umarım bunu da Ünlüler almıştır.

------

Beraber sayı vermek iyi mi kötü mü bilemedim.

Kadınlarda kazanan takımın tadım yapması büyük haksızlık değil mi ? Erkek tarafı güçlü olan takımın tadım yapamaması haksızlık doğurur o zaman . Bence tadımı iki takımda yapmalı .

Bu Atakan kendi senesi başta çok iyiydi, sonra aşk işleri performansını düşürdü, sonra zayıf bir karaktere döndü, hep ağlayan biri olup elendi
(oy potansiyeli iyiydi başta)
Bora ve Hikmet aynı takımda değiller , bir araya gelselerdi takımı iyi karıştırırlardı .
@Dosi
------

Abi pizza tahminini yanlış günde yapmışsın
@The_Erinch
Zamanında iyi kaos yaratırdı

Gizem'in performansını hatırlamıyorum, Bora'yı da izlememiştim. Umarım iyilerdir.
Gizem iyiydi performansı ama bu ilk yarış onun için dezavantaj olacak.
Bora oldukça başarılıydı, özellikle sonlarda vites arttırmıştı.
------

@MasacRE

Ahahah efsaneyi hatırlayalım
@Maskeli Fedai sen de izle...

Birsen Sude düşünce acıyıp itmeyi kesiyor , merhametli bir yarışmacı.

Seninle survivor konusunda iyice ters düştük ama olsun yine de seni buralarda görmek güzel

------

Ooo Sude helal olsun bee Birsen'i devirdi 😱

Ahh Birsen iyi niyetinin kurbanı oldun , Sude yere düştüğü zaman itmeye devam etsen alırdın.

Sude yirmi kere yatarak aldı oyunu resmen. 😱 Ayrıca düştüğü zaman Birsen çok bekledi.

Gizem bence burası için zayıf kalır. Şu an takımın en zayıfı o gibi duruyor Aycan'ın da gidişiyle.
------

Birsen, Sude düştükçe kakamsını bekledi. Hakedilen bir kazanç değildi
Beklemeseydi o zaman