TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şu oyunu her gördüğümde Hakan reisimin Turabi'yi yok edişi geliyor aklıma, beni bir gülme alıyor. :A Hain kütük @Maskeli Fedai olsa hatırlatır, ne güzel dalga geçerdik. :A

Onun dışında kaos dolu bir fragman, Survivor'dan nefret edenlerin bile ilgisini çekebilecek cinsten. İzlenir bu bölüm. :A

Gel gelelim 'iğrenç' kelimesine, Acun, isteyen istediğini der diyor. Kişiye göre muamele, peki ozaman neden Batuhan'ı azarlamıştı?
Bu arada Acun, Batuhan'ı sevmiyor. Bunu belli ediyor ama geçen sene en çok reyting getiren olarak onu bu senede çağırmıştı. Yine onu harcayacaktır. Bu sene bence son 4te olmayı hakeden bir isim.
Batuhan hem ada hayatında, hem de parkurda ön planda ama dediğin gibi Acun'un sevmediği çok açık. O yüzden son 4'ü hak etmesine (performansı böyle devam ederse) rağmen kalacağını zannetmiyorum bende.

• Üzücü
Reactions: Dosi
Son olaylar hakkında yorum yazayım.
Sosyal medyada Survivor hep gündem. Acun işini biliyor :A yalnız yeni fragman ile dozunu fazla kaçırmış.

Öncelikle Birsen'in elenmediği garanti, ve Mert ile Evrim ise daha Acun'a lazım. Daha öncede yarışmacılar çekilirken, veya sakatlık nedeni ile ayrılırken var olan bir oylamada oylama olayı iptal edilmemişti. Resmen reyting için eleme işini uzattı. Daha da ileri gidip 8 aday olacakmış. Yani bu ikili daha olmaya devam eder :A
Gel gelelim 'iğrenç' kelimesine, Acun, isteyen istediğini der diyor. Kişiye göre muamele, peki ozaman neden Batuhan'ı azarlamıştı?
Bu arada Acun, Batuhan'ı sevmiyor. Bunu belli ediyor ama geçen sene en çok reyting getiren olarak onu bu senede çağırmıştı. Yine onu harcayacaktır. Bu sene bence son 4te olmayı hakeden bir isim.

Yasin de gereksiz şov yapmış. Geçen sefer elenince Nisa'ya şunları yazmıştı :A @BARON男爵 @The_Erinch

Nisa'yı sevmememin sebebi ilk senesinde şımarık hareketleri ve Acun'un çok ayrıcalık göstermesi. Babasıyla özel iletişim bile ayarlanmıştı. Bu sene de yine psikolojisi düşerse yine on ayrıcalıklar yapılacaktır elbet. Onun yüzünden Ogeday'dan da soğudum :A

Bu akşam öyle yapacağım. Zorla bana mesaj atıp yorum isteyen arkadaşlarım var :A bugünde onlar için bakınırım. Bu ara odamda kendimi karantinaya almışım. Survivor başımı ağrıtmazsa bakmaya çalışırım tüm bölüme :A
Bu sene eski favorilerim bile gözüme gıcık gelmekte :A Batuhan, Birsen, Elif ve Parviz harici sempati duyduğum kimse yok gibi:A
4 de 3 aynıyız 🤗🤗🤗 Ben birde bu sene bozulsada Atakanıda herşeye rağmen seviyorum.. Birazda Ademe sempatim var.

• Beğendim
Sercan isteyen istediği ile konuşur , kendin 2020'de konseyde kulak kulağa dedikodu yaptığın zamanları unuttun galiba .

Ayrıca Ser*** sana ne? İsteyen istediği ile istediği gibi konuşamaz mı?
------
Ni**'nın avukatı mısın sen Yasin? Kendisini ifade edemiyorsa sana ne, seni ne ilgilendirir?

Son düzenleme:
Yasin kendin Nisa 'ya sosyal medyadan sallarken ve hakaret ederken de bu kızın Türkçesi kötü , bana cevap veremez diye düşündün mü ? Yasin 'in dışarda kadınlara ağza alınmayacak küfürler ettiği videoları bile var , yarışmada olmaması gereken karakter yoksunu bir insan.

Vaaay, ödül iyiymiş. Yedeklerin gelişi ile birlikte umarım bunu da Ünlüler almıştır. :bhr:
------

Beraber sayı vermek iyi mi kötü mü bilemedim. :A

Kadınlarda kazanan takımın tadım yapması büyük haksızlık değil mi ? Erkek tarafı güçlü olan takımın tadım yapamaması haksızlık doğurur o zaman . Bence tadımı iki takımda yapmalı .

Bu Atakan kendi senesi başta çok iyiydi, sonra aşk işleri performansını düşürdü, sonra zayıf bir karaktere döndü, hep ağlayan biri olup elendi :A (oy potansiyeli iyiydi başta)
Bora ve Hikmet aynı takımda değiller , bir araya gelselerdi takımı iyi karıştırırlardı . :A @Dosi
------

Abi pizza tahminini yanlış günde yapmışsın :A @The_Erinch
Zamanında iyi kaos yaratırdı :A
Gizem'in performansını hatırlamıyorum, Bora'yı da izlememiştim. Umarım iyilerdir. :A
Gizem iyiydi performansı ama bu ilk yarış onun için dezavantaj olacak.
Bora oldukça başarılıydı, özellikle sonlarda vites arttırmıştı.
------

@MasacRE

Şu oyunu her gördüğümde Hakan reisimin Turabi'yi yok edişi geliyor aklıma, beni bir gülme alıyor. :A Hain kütük @Maskeli Fedai olsa hatırlatır, ne güzel dalga geçerdik. :A

Onun dışında kaos dolu bir fragman, Survivor'dan nefret edenlerin bile ilgisini çekebilecek cinsten. İzlenir bu bölüm. :A
Ahahah efsaneyi hatırlayalım :A @Maskeli Fedai sen de izle...

Son olaylar hakkında yorum yazayım.
Sosyal medyada Survivor hep gündem. Acun işini biliyor :A yalnız yeni fragman ile dozunu fazla kaçırmış.

Öncelikle Birsen'in elenmediği garanti, ve Mert ile Evrim ise daha Acun'a lazım. Daha öncede yarışmacılar çekilirken, veya sakatlık nedeni ile ayrılırken var olan bir oylamada oylama olayı iptal edilmemişti. Resmen reyting için eleme işini uzattı. Daha da ileri gidip 8 aday olacakmış. Yani bu ikili daha olmaya devam eder :A

Yasin de gereksiz şov yapmış. Geçen sefer elenince Nisa'ya şunları yazmıştı :A @BARON男爵 @The_Erinch

Nisa'yı sevmememin sebebi ilk senesinde şımarık hareketleri ve Acun'un çok ayrıcalık göstermesi. Babasıyla özel iletişim bile ayarlanmıştı. Bu sene de yine psikolojisi düşerse yine on ayrıcalıklar yapılacaktır elbet. Onun yüzünden Ogeday'dan da soğudum :A

Bu akşam öyle yapacağım. Zorla bana mesaj atıp yorum isteyen arkadaşlarım var :A bugünde onlar için bakınırım. Bu ara odamda kendimi karantinaya almışım. Survivor başımı ağrıtmazsa bakmaya çalışırım tüm bölüme :A
Bu sene eski favorilerim bile gözüme gıcık gelmekte :A Batuhan, Birsen, Elif ve Parviz harici sempati duyduğum kimse yok gibi:A
Seninle survivor konusunda iyice ters düştük ama olsun yine de seni buralarda görmek güzel :A
------

Ooo Sude helal olsun bee Birsen'i devirdi 😱

• Güldürdün
Bu Atakan kendi senesi başta çok iyiydi, sonra aşk işleri performansını düşürdü, sonra zayıf bir karaktere döndü, hep ağlayan biri olup elendi :A (oy potansiyeli iyiydi başta)

Zamanında iyi kaos yaratırdı :A

Gizem iyiydi performansı ama bu ilk yarış onun için dezavantaj olacak.
Bora oldukça başarılıydı, özellikle sonlarda vites arttırmıştı.
------

@MasacRE
Gizem bence burası için zayıf kalır. Şu an takımın en zayıfı o gibi duruyor Aycan'ın da gidişiyle.
------

Birsen, Sude düştükçe kakamsını bekledi. Hakedilen bir kazanç değildi :A
Beklemeseydi o zaman :A

• Güldürdün