TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Film izledim bitti. Tw'ye baktım ana sayfada 8-3 vardı, baktım ve Birsen için yazayım derken @Emre Ozansoy 'un yorumu en sondaydı :A
Bunu hak ettin :A

taam-inandim.gif

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konuş Gökhan'cım konuş, biraz sesin çıksın. Oyun kazanamıyorsun bari şunların gerçek yüzünü çıkar ortaya. :Z

2 dokunulmazlık kaybeden 3 aday çıkarıyor.
Batuhan birinci olursa Mert'i der :A

Bugün izlemedim kazanmışlar :A

Birsen'i nasıl derler ya 😱 bir gün öncesi en iyilere çıkarılan ismi demişler :A @The_Erinch
Birsen düz bir kadın, kimse ile samimiyet kurmuyor. Ondan dolayıda yazılırken hemen akla geliyor malesef.
------

Gökhan uyarılmış.. Konuş denmiş.. Oda konuşuyor...

Ser***, Mert ve Aycan varken senin gelmen ne kadar haksız bir durum şampiyonum. :( Neyse, oy yağmuruna tutacağız bu akşam seni. :Z

Gökhan ve Hikmet, Yasin ile Ardahan'ın arkasında şu an. Zayıf halka olan iki kadından sonra sıra erkeklere gelince ilk gidici olanlar o ikisi gibi duruyor şu anda.
Yunus Emreyi ve Ardahanı yerler ama bu performansla Yasin sıkıntılı yinede bence zamanla ikisi de açılacak özellikle Hikmetten beklentilerim yüksek

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Barış ne kadar çalışmış olursan ol sıfır çalışmayla buraya gelen Sercan'ın kapasitesi senden daha yüksek haberin olsun :A
------

Yunus Emreyi ve Ardahanı yerler ama bu performansla Yasin sıkıntılı yinede bence zamanla ikisi de açılacak özellikle Hikmetten beklentilerim yüksek
Hikmet'in birkaç haftası var. Toparlanamazsa gider bence, oy potansiyelinin yüksek olduğunu zannetmiyorum. Gökhan'ın oy potansiyeli var ama performans arttıramazsa o da fazla dayanamaz.

Evrim sanane kimin yazdığından. 5 az bile zaten sana.

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi