Emre Ozansoy
Moderatör
Değdi...Ünlüler'e nazar değmese bari de 2-0 bitirseler.
Değdi...Ünlüler'e nazar değmese bari de 2-0 bitirseler.
Atış çok basit
Geridesiniz ya ondandır. 😁Oyun çok kötü hiç heyecanlı değil
yok ya cidden oyun kötüydüGeridesiniz ya ondandır. 😁
------
Ünlüler aşırı temiz bir galibiyet aldı.
8 1
8 3
Gökhan da pek başarılı sayılmaz da Evrim ve Berna dururken başka bir ismin yazılması saçmalık olurGökhan yollansın.
Üç oyunun ikisini gönüllüler kazandığı için ünlüler bir aday daha çıkaracak. Toplam 4 aday oluyor. Onu da performans birincisi söyleyecek.Ünlüler niye aday çıkarıyor, ne alaka? 😱
2 dokunulmazlık kaybeden 3 aday çıkarıyor.Ünlüler niye aday çıkarıyor, ne alaka? 😱
Gökhan da pek başarılı sayılmaz da Evrim ve Berna dururken başka bir ismin yazılması saçmalık olur
Üç oyunun ikisini gönüllüler kazandığı için ünlüler bir aday daha çıkaracak. Toplam 4 aday oluyor. Onu da performans birincisi söyleyecek.
Ben o detayı duymadım yada hatırlamıyorum ama çok saçma. 3. dokunulmazlığı kaybeden çıkarsın iki yarışmacı, ne gerek var öyle şeylere.2 dokunulmazlık kaybeden 3 aday çıkarıyor.
Sen de iyi ki izlemiyorsun ha. Emre soruyu sorduğu gibi hemen gelip kural açıklaması yapmışsın burada2 dokunulmazlık kaybeden 3 aday çıkarıyor.
Batuhan birinci olursa Mert'i der
Bugün izlemedim kazanmış
Birsen'i nasıl derler ya 😱 bir gün öncesi en iyilere çıkarılan ismi demişler @The_Erinch
Yok yaaa. Üçüncü dokunulmazlığın ne özelliği var da onu kaybeden iki aday çıkaracakBen o detayı duymadım yada hatırlamıyorum ama çok saçma. 3. dokunulmazlığı kaybeden çıkarsın iki yarışmacı, ne gerek var öyle şeylere.
Gönüllüler 2 dokunulmazlık kazandı Ünlüler 1Ünlüler niye aday çıkarıyor, ne alaka? 😱
Kaos ikilisi gitmez daha Utku beyciğim...Gökhan da pek başarılı sayılmaz da Evrim ve Berna dururken başka bir ismin yazılması saçmalık olur