Emre Ozansoy
Moderatör
İlk iki oyundan daha zor olsun ve her oyunlardan karışık bir şey çıkarsınlar ortaya.Yok yaaa. Üçüncü dokunulmazlığın ne özelliği var da onu kaybeden iki aday çıkaracak
İlk iki oyundan daha zor olsun ve her oyunlardan karışık bir şey çıkarsınlar ortaya.Yok yaaa. Üçüncü dokunulmazlığın ne özelliği var da onu kaybeden iki aday çıkaracak
Film izledim bitti. Tw'ye baktım ana sayfada 8-3 vardı, baktım ve Birsen için yazayım derken @Emre Ozansoy 'un yorumu en sondaydıSen de iyi ki izlemiyorsun ha. Emre soruyu sorduğu gibi hemen gelip kural açıklaması yapmışsın burada
Olsun sürgüne gitsinler yeterKaos ikilisi gitmez daha Utku beyciğim...
Gökhan fiyasko ama yine Berna dururken o yazılmamalıGökhan da pek başarılı sayılmaz da Evrim ve Berna dururken başka bir ismin yazılması saçmalık olur
Bunu hak ettinFilm izledim bitti. Tw'ye baktım ana sayfada 8-3 vardı, baktım ve Birsen için yazayım derken @Emre Ozansoy 'un yorumu en sondaydı
Birsen düz bir kadın, kimse ile samimiyet kurmuyor. Ondan dolayıda yazılırken hemen akla geliyor malesef.2 dokunulmazlık kaybeden 3 aday çıkarıyor.
Batuhan birinci olursa Mert'i der
Bugün izlemedim kazanmışlar
Birsen'i nasıl derler ya 😱 bir gün öncesi en iyilere çıkarılan ismi demişler @The_Erinch
Gökhan ve Hikmet, Yasin ile Ardahan'ın arkasında şu an. Zayıf halka olan iki kadından sonra sıra erkeklere gelince ilk gidici olanlar o ikisi gibi duruyor şu anda.Gökhan fiyasko ama yine Berna dururken o yazılmamalı
Yunus Emreyi ve Ardahanı yerler ama bu performansla Yasin sıkıntılı yinede bence zamanla ikisi de açılacak özellikle Hikmetten beklentilerim yüksekGökhan ve Hikmet, Yasin ile Ardahan'ın arkasında şu an. Zayıf halka olan iki kadından sonra sıra erkeklere gelince ilk gidici olanlar o ikisi gibi duruyor şu anda.
Hikmet'in birkaç haftası var. Toparlanamazsa gider bence, oy potansiyelinin yüksek olduğunu zannetmiyorum. Gökhan'ın oy potansiyeli var ama performans arttıramazsa o da fazla dayanamaz.Yunus Emreyi ve Ardahanı yerler ama bu performansla Yasin sıkıntılı yinede bence zamanla ikisi de açılacak özellikle Hikmetten beklentilerim yüksek
BrütüsBabuş nasıl konuştu öyle?